Не ќе да е од овитрелето. Поминато е . Повтори за два дена со истиот тест, ако се обои потемно, тоа е тоа.
Дај боже.Мн ме сече половината мислам ќе добијам секој момент така се чуствувам. А бета кога може најрано да се испита за да бидеме на сигурно?
Абе ти теоретски можеш и утре.Штом детектира тестот нешто во урина, во крв е секако поголема концентрацијата. Ама почекај бар уште ден два, за ептен сигурна да си. Или ако испиташ утре, за два дена да повториш да видиш дали правилно расте. Покриена си со терапија сигурно, стрпи се и не им обрнивај внимание на симтомите, не мора ништо да значи. Симпроми за добивање и рана бременост исти се.
Vo Sistina dali oploduvaat so ICSI metoda? Koga se javuvaa embriolog ne kazuva nikakva metoda, a so mnogu los spermogram sme
Ти благодарам на одговорот мила. Утре и недела ќе правам домашни тестови чисто да видиме дали ќе се затемнува а понеделник ќе си направам бета. Имам утрогестан,пролутекс преку еден ден и клексани од терапија и гледам да мирувам,сега дури повеќе ќе се трудам да си лежам
Не паничи ако не се затемни уште утре. Не биди јас. Од неверување милион направив. И се случуваше цртката да биде дури и побледа или иста на два последователни денови. Пробај да се смириш. Знам дека си ептен возбудена, ама диши и не мисли Едит уште..имаш куп прогестерон не треба да се замараш воопшто. Нема разлика, а природно а со инвитро. Штом настане бременост исто ти е понатака. Излези си утре на прошетка, издувај мозок. Дома ќе збеснеш само. Таман и времето ќе помине побзо.
Jas primiv uste 15 vcera bese 336 estradiolot imam dve jajce kletki so gospod napred utre sum na punkcija.
Hrabri dali vi se slucilo da vo pocetok na transferot da imate bolki na gorniot del vo stomakot,vajda kaj zeludniot,nokeska ke pukbev kolku mi bese izduvan nemozev da mrdam ni da lezam i gasovi imav no nekako tesko ,sto da pravam uzasno mi bese?Eve sega pak osekam taka deka pocnuva da mi sozdava tegobi i poduenost.Se plasam
На микробиолошки брис ми се појави CMV кој го правеле рандом на нов апарат. Не значеше проблем но отидов да испитам торч да видам дали сум го имала CMV со антитела стекнат. Така излезе дека сум го имала