Кај кој доктор си? Пиеше ли нешто пред пункција? Јас закажав кај Ивановски на 30ти Ноември, сестрата ми кажа да пијам микрогинон од 5-6 ти ден од циклус овој месец, треба да добијам другата недела, дали некој пиел микрогинон? Јас мислев откако ќе ме види докторот тогаш терапија, во меѓувреме чекам резултати од генетски мутации. Појма немам што како.
И јас сум кај Митко. Исто така теравме. Прво микрогинон па откако ќе добиеш циклус ќе се јавиш за шема и лабораторија
Јас веке преплакав дека е неуспешно , дури и терапија се мислев дал да земам , како прво ивф да ми е , но под грч сум додека не видам цртка убава , со лесно да ти биде тебе
Среќно и од мене Повтори ги пак утре,задутре .. Јас вчера на 10ти ден рачунајки го и денот на трансвер добив ваков тест, па само што бев да направам бета
И кај мене беше таква бледа цртката, па еве ја расте во стомак. Јас дури и на 8 ден, преку крв проверував. Следи деновиве, дали ќе се затемнува цртката.
Дај Боже девојки , ама реално мојата цртка е далеку далеку побледа хихи , ама ке чекам до понеделник па што биде нека биде
Штом има цртка, тоа е тоа.. јас мислам да не се секираш ич .. од ден на ден ке се гледа се повеќе и повеќе Тука некаде сме со деновите.. ајде за некое време заедно да им се придружиме во труднички муабети
Cestitkiii I jas dobiv vcera pozitiven na 7 den od transfer.Ne ima poveke za druzba,daj boze samo da bide se vo red.
Ууу повеќе сме биле,браво честитки и за тебе Сега е најважно се да биде како што треба, и бетата да биде добра кај сите и се останато .. А на останатите, благодарам за поддршката и на сите што чекаат во најскоро време две цртки
Женски .. само што ми стигна резултатот За 11ти ден заедно со денот на трансвер јас сум пресреќна 247.76 ..
Дали ембриолозите сами одлучуваат од дадениот материјал дали ќе се прави со ICSI метода или Piksi метода? Дали треба да се нагласи доколу има проблем со дна фрагментација кај мажот или си знаат по материјалот.
Да видиме убави бети дај боже и на ехо бебушки. Супер нека се чисти темава вака само со ова темпо да иде дај боже за сите.