Јас сега правев во МАНУ за генетски мутации, не ми даде за трансфузиологија упат, а имам закажано на 30-ти Ноември кај Ивановски, дали сега можам антитела да испитам или да чекам што ќе ми каже Ивановски? Таман до тогаш ќе ми стигнат резултатите од генетски мутации. Сакам кај Јани за резултатите, нема термин за Ноември.
А од солгар нема ли од 1000? Јас користев од now, aма прочитав на солгар биле поефтини, на нет гледам на солгар од 400.
Женчиња денес правев бета на 12 ден од трансфер на тридневни ембриони и ми излезе вредност 72 , дали е многу ниска?
zenski kako da se podobri morfologija i podvoznost na sperma samo5% se progresivni i pri ivf ne dojde do oploduvanje
Lele se nadevam deka e vo red,se plasam celo vreme sum stegnata od koga gi napraviv domasnite testovi,sega betata Inaku po ciklus treba da dobijam na 12 noemvri.
Зошто се испитуваат автоимуни антитела? Од каде се зема упат и за каде? Имам испитано генетски мутации. Каде и за што конкретно се испитуваат имунолошки испитувања?
Незнам јас, тука прочитав, и јас само генетски испитував, и секој ден само читам треба уште нешто, пишале матичен гинеколог дава упат за имунологија.
Да, и јас тие ги користам па сега ми се при крај, прочитав на солгар биле поефтини. А по колку пиеш дневно?