Кај нас првото и второто ивф спермограмот и спермокултура и ДНА фрагментација супер а два пати не ми се оплодија. Немаа одговор докторите на тоа за жал
Ništo ne sum zemala od kaj nea, tret pat menuvam. Odiš kade sakaš, se prijavuvaš tamu, potpišuvaš izjava za promena i tolku. Nema što da odiš kaj prethodnive, e sega ako baš sakaš da povlečeš karton ne znam kako odi, ama valjda isto prvo promena i so toa kaj niv, pa go zimaš, ili kakp vekje ide ne znam stvarno. Matičen običen imam smeneto baram deset pati i sekade imam kartoni novi haha
Samo mislam imaše nekoja caka od tipot 6 meseci ili može i povekje nema da možeš pak da praviš promena na matičen
Па нели дека во картонот има од се извештај, се што сме испитувале стига кај матичните, затоа прашувам.
Za 2-3 nedeli mi stignaa so najeftinata opcija preku posta. Mislam deka zavisi sto naracuvas pa tolku e postarinata. Mene mislam okolu 400 den mi beshe posledniot pat. Inaku koga ja pravish narackata, predvidenata dostava e 4-5 nedeli, no stiga porano od toa.
Денес е појака линијата,се надевам дека се ќе биде добро до крај како за мене така за сите што сте во оваа група.Ви пуштам среќа на сите