Кои испитувања и после колку време од обиди се одлучивте за инвитро? 2.5 години пробуваме, хистероскопија за одстранет септум, ХСГ, хормони, спермограм, спермокултура, 2 неуспешни инсеминации со материјал 4мил..
И мене ми ја посочија од Систина таа Биотика Неготино ама немаше, и ми рече докторот во билдерските продавници да видам ама микронизирана не постоеше у државава се нервирав многу. Една девојка ми понуди ама по тродупло посакапа цена малку неферски а знаеше дека ми треба итно. Си нарачав од Америка јас
јас пред еден месец кога ја барав ја немаше што не значи дека сега можеби не ја донеле во меѓувреме. Земи телефонот и прашувај најубаво
епа супер штом ја донеле, да не чекаат по две три неделу достава жениве што имаат пoтреба ама малце претерале со цената. јас таа што ја имам е на Da Vinci Labaratories од i Herb (еден од најдобрите производители на ДХЕА) 13 евра за 90 капсули исто од 25 мг што ќе му дојде дупло поефтино.
Mene ne mi se cekase mnogu a sekade kade sto barav ja nemaa i nemale licenca za da ja uvezuvat,ovaa mi stigna za 3 dena
да да апсолутно те разбирам и јас да немав друг избор ќе ја купев како сега што давам по 4160 на три дена за тевагастрим. Тоа е, кога немаме избор ќе си плаќаме трикратно. а за профертил и за мене и за сопругот да не зборувам. До сега со ваучер доплатата ми е над 2000 евра. А трет ден од трансфер сум. Само за арно нека е
на сите им посакувам среќичка што си чекаат бета и што тек сега почнуваат. Тежок е овој пат ама ќе ни се исплати на сите на крај