Ви благодарам девојчиња на одговорите. Се надевам дека сте во право. Верувам дека знаете и како се осеќам, збунето, исплашено. Оваа наша состојба не не остава да се израдуваме, посебно не првите 3 месеци...
Девојчиња, спотингов мој од две мали капки некако како повеќе свежа крв на тоалетна се појави. Сега ептен паника ме фати. Ептен. Баш и во шољата имаше крв после мочање и на тоалетна. Многу е за имплантациско или спотинг така?
Според тоа што кажа, рано ти е за добивање. Ако имаш бр од докторот, пиши му, ако не утре јави му се. Ако примаш аспирин, ќе ти го прекине веројатно, може да е од него. Не се плаши, само смирено, сега не треба да се стресираш, за убаво ќе да е
mnogu se napnav jas obichno sum taa shto gi teshi site ama mnogu se ispanichiv i mnogu se isplashiv. 5ti den od transfer mi e i mnogu rano mi dojde razocharuvanjevo. Jas posle trite neupeshni in vitra imav dve prirodni bremenksti i dvete zavrshija si biohemiska den dva posle pozitivnite beti vaka projrvafuvav i zatoa sega mi se tresat i race i noze kje poludam. Inache od dojtor nemam kaj mitko sum jas i sshka evaj ja dobivam preku den kamo li sega u nedela
nemam jas broj od doktorot citam na net sega i baram sliki, kolku i da se gadni iki eksplicitni sakam da sporedam. Eve sega bev pak vo toalet ne e voopsto rozevo, crveno e i gradite mi splasnaa ne me bolat tolku
Пробај да најдеш број, верувам дека некој и од овде може да го има, ќе ти го пише. Остани смирена, мирувај, не мора да е како минатите патишта.
A toa obavezno ako ima, edino ako doktorkata ne odluči drugava deka treba. Kako odi so taa preku fondot, imaš recept nešto pa baraš, pa ako nema nikade zamena zimaš ili kako?
Mene mi zemaa 2000 evra za toa sto imase j.kleki, i napravivme i transfer,a posebno ne znam dali naplakat