Ja do sega 15500 imam za do punkcija vo sreda. Strav me fakja od cenite Od punkcija nešto ti dadoa so ogled na toa deka bile prazni?
Искуство некоја членка што поминала низ процесот инвитро а во меѓувреме да прима терапија за висок крвен притисок и забрзан пулс? (Примам терапија од 17-18 годишна возраст) Дали ви се јавиле некои проблеми? Знам секое тело и секој организам различно реагира, ама ете ако некој има искуство ако може да сподели. Благодарам.
Devojki eve me mene posle brdo ispituvanja denes dobov dhea 25mg 3*1 da pijam i tek posle 3 meseci ke pocnam so protokol... Malku zagrizena,uplasena ama se nadevam na dobri rezultati... Ima nekoj sto e bil na terapija dhea?
Zavisi neznam od sto... koga bev za konsultacija za ivf mi naplatija a nemav pregled samo 10min razgovor. Na nekoi ne I'm naplakjat. Kako ke ti se posrekji
Читав на форумов за methyldopa. Јас качив притисок кога почнав со првото ин витро, никогаш претходно не сум имала притисок во животот. Ми се спушти кога почнав да се боцкам Клексан, мислам дека е од тоа, како да ми се подобри циркулацијата и одма 120/80 притисок.
Мене ништо не ми наплати од консултација,од ехо апсолутно ништо а бев 3-4 пати.Веќе кога решивме што ќе правиме после прегледите ми ги наплатија само инекциите.
Devojki tie sto ste imale odlozen transver radi hiperstimulacija posle kolku vreme go pravevte transverot i na koj den
Фала ти. Ама јас секако примам веќе терапија скоро 18години,од втора година средно и ако не примам ми е 170/100...ме интересираше за ваков случај дали има некој.
Кога се јавив првиот пат за да закажам преглед си прашав колку ќе ме чини дали цените се исти со тие што им се објавени на нет ми рекоа дека нема да ми наплатат за прва консултација,така и беше и наредните три пати кога бев и ме гледаше секој пат на ехо ни денар не ми зема.Кај Др. Трајковски инаку
Do sega ne mi naplatile konsultacija.Da napomenam imam praveno 4imsimimaciibkajb Da na toa mislev na koj den od ciklus.Fala mnogu za odgovorot.
Dali e potrebno nekoe strogo miruvanje posle punkcija, vo smisol na rabota po doma čistenje, peglanje, oblekuvanje i banjanje na dete i sl.? Dali i kolku ste miruvale?
Jas miruvav bidejki imav jaki bolki , stanuvav samo za do toalet posle edna nedela pocnav da se dvizam poveke ,no toa e kaj site razlicno