Девојчиња, дали некоја членка сабајлево била во Њуборн да ми потврди дека д-р Трајковски е на работа со сигурност, сакам да одам до кај него, да не ми биде за џабе одењето, немам закажано, сакав само нешто да го прашам.
Епа се јавив, ми рекоа ќе му пренесеме и ќе ви се јави. Ама еве веќе 3 часа поминаа и не ми се јави. Немал таков обичај. Па ќе тркнам јас ако не.
Женчиња после неуспешен трансфер за колку дена добивте,терапија не примав веќе тред ден,нема ништо? Ми кажаа дека ќе добијам да чекам? Е сега колку да чекам и зашто кај мене ќе биде спонтан ( ниска бета имам уште) што да очекувам?
Кај мене беше само неуспешен трансфер и откако прекинав со терапија добив за 4-5 дена, но како што читав тајмингот е индивидуален, кај некои жени се случува и после недела-две да добијат. Слично е и ако е биохемиска, зошто настанува многу скоро откако се имплантирал ембрионот. Не се грижи, најчесто само пообилно е крварењето и може али и немора да се јават појаки болки слични на менструални. Многу жени не се ни свесни дека имале биохемиска, бидејќи симптомите се многу слично со регуларно добиено. Ако имаш било какви грижи или пак ако случајно болките се неиздржливи или ептен крвариш, исконтактирај го одма докторот! Ти посакувам што побрзо да го оставиш ова непријатно искуство позади тебе
Јас вечерав околу осум прерходната вечер и тогаш се напив и вода и не сум јадела ниту пиела ништо до наредниот ден Пункција имав во 12 и 30
Ja odam utre vo Newborn vo 9 sabajle, mi rekoa, a imam i list što treba, do polnokj što sakam, posle toa ništo I depilirana celosno treba da bidam o intimnata zona
Здраво. Дали сте испитувале DHEA и поради тоа сте почнале да ја пиете или по своја одлука сте ја почнале бидејќи што читам тука дека има влијание и успех за забременување?
Doktor mo ja preporaca, vo celokupnata terapija za podobruvanje na kvalitetot na jajce kletkite. Da sekako da se pregleda prethodno.
Бев на еднокринолог и др рече дека нема потреба да пијам. Бидејќи сега треба да поднесувам за втор ваучер па додека да ми се одобри дали да одам кај ивф др каде што ќе правам или да ги земам
I kaj mene e vo normalni granici ama doktorot pak mi rece da pijam mikronizirana bez da ja prekinuvam do slednoto ifv