Ќе се вртам да, ама нема многу да пишувам за постапката, до каде и што сум. Некако сфатив дека тоа многу ме напнува.
Како чуствуваш така, ветуваме нема ни да те потпрашаме, но вети ни ти дека кога ќе биде убавата новост ќе не известиш
Srekno i tebe @kukla21 , redno bese Ajde sega so Gospod napred, dojde vreme veke da si gi vidis dvete crticki... Ne pisuvaj ako taka ti e podobro, direkno postiraj slikicka od pozitiven test
Srekjno drugarkeee, kako ti odgovara taka da si pravis. I jas ne pisuvav mnogu do kade, sto kako.. terav kako ke kaze doktorkata taka.
@kukla21, миличка морав да ти пишам , верувај од срце ти посакувам две одеднаш да си дочекаш ти го заслужуваш тоа мила
Zdravo na site! Moze li nekoj da mi pojasni sto tocno znaci odnosno kako izgleda implantacisko krvarenje i dali istoto e poprateno so menstrualni bolki ???
Dobro utro devojki imajte ubav den☺Sakav da ve prasam dali nekoja znae za HSG proverka na proodnost na kanali na koj den tocno se pravi ili mozes da napravis koga sakas posle ciklus☺
@kukla21 so sreka i ubavi vesti da ni pises obavezno. Jas mart pravam skrecing, april krio transfer. @Natasa. P @Libra88 ke bideme vo kontakt
Феминки сакав да ве прашам за искуство со терапијата. Почнав со три фостимина, после вклучи и мерионал, па по два дена уште еден фистимон. Денес второ мерење естрадиол 129. Малку е рече Лазаревски. Уште три дена истата терапија, па во понеделник пак лабораторија. Не ми е јасно зашто е малку, а голема доза терапија. А ендометриумот 10. Се мислам дури и дали ќе се качи до понеделник. Па колку дена уште може да се прима. Уф, не реагирам изгледа баш на терапијава. Некое слично искуство со успешен крај???