Hellppp... Prv pat do sega se srekavam so vakvo nesto od iljadnici testoj ovaj mie so bleda linija pa nz kako da protolkuvam ili samo pusta nadez... Na 8mi den bese negativen, povtoren denes na 10ti ama izleze malku pokasno linijata, na prvo nemase nisto
Дали тие што сте пиеле DHEA сте забележале некакво подобрување и какво? Пиев 3 месеци, па направив пауза, па повторно пиев 3 месеци. Не забележав никаква разлика, ниту имав позитивен тест. Единствено што цело лице ми се исфрла со големи бубуљици инаку никогаш не сум имала, секогаш ми било чисто лицето
Napravi beta...jas mislam deka e pozitiven i jas na 11 den od transfer imav vakva bleda linija so srekja
Zdravo Dali imate pieno mikroginon vtor den od ciklus. Treba da pravam histero I mi dadoa mikroginon. Bidejki imam mutacija dali moze da krvaram po obilno so mikroginon. Mi kazaa dimerite da gi ispitam koga ke pocnam so mikroginon I dali ke ima potreba od kleksani. Jas I taka imam obilen ciklus I dimerite mi se kacuvaat stom pocnam so hormonska terapija.
Dali vi objasna doktorot sto e razlika izmegu obicna i mikronizirana,i mene mie prepisama ama nema nikade nemozam da najdam,kade vie naogate
Mikroniziranata pobrzo se apsorbira vo teloto,ja imase vo biotika negotino ama veke ja nemat na zalihi,jas od tamu naracav
Jas sum prezadovolna iako ne bese uspesno ifv-to,sepak imav golema posvetenost i od doktor i od sestri i od site vraboteni,i ne planiram da smenam se sodeka ne uspeam
Odete na strana I-Herb , napravete si profil i kupuvajte si vitamini so pristupacni ceni , stigaat za 2 - 3 nedeli (ima i micronozed dhea)
Bev na punkcija, izvadija tri jajce kletki (tri folikula imaše inače), utre kje kažat kako se i što se. Dobiv kupče lekovi što oralno, što bockanje, što sprej za prskanje, plus vaginaleti.
Mili dali posle neuspesno invitro- spontan abortus treba da se primi inekcija rogam? Posle vonmatericnite primiv a sega treba da dobijam ciklus,seuste nemam dobieno?
Mnogu go pokacija sipingot na iherb,porano poracuvav vitamini od tuka ama sega nekade 9 evra sano mi zima siping