Se bockav so prolutex sega, ama prv pat sama baratam so mašinerijava pa mi ostana malku od dozata vo šišence, valjda kje bideok i bez tie 4,5 kapki
Da rh- no seuste cekam da dobijam ciklus i bas si razmisluvav za toa,sto da pravam? Neznam kakvo iskustvo ima nekoj sto e kako mene
Здраво девојки, имам 2 кутии Пролутекс ампули. Ако на некој му требаат нека ме контактира во пп,ќе се договориме околу цена.
Денес бидна мојата пункција 5 ј.кл извадија. Терапија имам естрофем( одат ли на рецепта?) Утрогестан Аспирин Декортин , во кој период од денот да се пијат декортин и аспирин?
Mene mi pišuva vo 10 i 22 časot decortin do transfer Aspirin tek vo sabots Imam i kleksani sekoj den I ptolutex I cyclogest I sprej lenzetto
I jas se priklucuvam ,Kaj Popovik mislam tie sto uspeale bilo cista sreka,kaj nego si istroshiv vaucer plus mnogu doplativ za stimulacii...so mnogu nisko amh me stavi na dolg protokol..vtoroto invitro kaj nego si go plativ prirodno isto I toa bese neuspesho...fala mu na Gospod sto uspeav po vtor pat vo istata klinika kaj drug Doktor
Bez lak zaradi anestezijata,nedaj boze ako nesto loso reagiras se gleda po noktite( pomodruvaat,menuvaat boja) zaeadi toa se bara na intervencii da bides bez lak
Posle bockanjeto vo stomak so prolutex mnogu me boli mestoto i imam otok seušte, a vo 17 časot se bockav. I grčevi imam. Ni edno drugo bockanje do sega ne mi bilo vaka. Ok e ili?
Of lele, baš boli, ne sum nekoj korkač, ama stvarno ko za inekcija boli. A dolgotrajna upotreba li e, do transfer imam sigurno, a posle toa?
Jas imav do test sekoj den,zavisi sto ke ti kaze doktorot,znam deka se epten bolni i ne pominuva bas brzo