Što e tuka e, kje se istrpi. Se nadevam na ubavi vesti utre i deka kje ima transfer, pa ako treba ušte dve nedeli nema beganje. Za ubavo da e makar i bolelo
Болат мила....и мене ме болат повеќе од сите игли досега што ги избицкав. Воедно и да ве поздравам сите,долго време се немам вклучено овде. И јас имам трансфер утре, ова ми е 2 инвитро кај истиот доктор......Многу полошо одеше од првиот пат. Многу доплатив,не ја поднесов баш терапијата како првиот пат а извадивме само 4 јк.Од тие 4 само 1 се оплодило,утре ќе одам да си го земам Поздрав и со среќа на сите
Ja si mislev do mene da ne e, da ne sum utnala nešto, deka do sega drugi me bockale ili vo ambulanta ili 2,3 pati soprugot, ama sega sama bev. Ama štom site ve bolelo toa e toa.
Болат да.Јас во првата бременост се боцкав од пред трансфер,па се до 12.,13 та недела и тоа по две секој ден,сабајле и вечер и плус клексани,да не знаеш што повеќе боли. Сега исто почнав од пред трансфер,па сега скоро ми ги прекина.,ама нешто овај пат како да не ме болеше толку,сум се навикнала изгледа. Со лесно мила,ти само боцкај и уживај.Ќе биде се во ред
Ти ја праќам цела моја среќа и убава мисла од се срце, убаво да поминеш и да биде успешно Среќно и до сите кои сте во процедура
Za kleksanot znam, so prirodna bremenost gi primav posledni dva meseci, i modrici imav ko da me tepale Fala za uteha
Zdravo devojki bi sakala da prasam vo vrska so vaucerot za invitro. Imav tri neuspeshni bremenosti, od koi tretata bese vonmatericna i mi bese izvadena desnata tuba. Imam napraveno edna inseminacija - isto neuspeshna, i sega posle se doktorot mi veli da se obideme so uste edna inseminacija pa sleden cekor e invitro. Dali so vakva istorija i dve inseminacii ke imam moznost da go dobijam vaucerot?
Jas gi primam uste veke 30 dena preku eden den i uste ne se naviknav na bolkata mislam sekoja naredna poveke me boli
Mi javija deka od tri jajce kletki, tri se opodile, super bile za sega, zdravi i kvalitetni. Čekame utre da vidat kako kje bide
За пролутексот, ставајте облоги со бурова вода, малце подобро ќе биде, јас дури и зелка ставав зашто чорапи сама не можев да облечам.