Ајде тие што сте примале клексан,од денот кога ке ти дојде ли почнувавте со нив?Оти нели најдоцна две недели пред трансфер се почнувало па тоа вајда така ке му дојде.
Денес 9ти ден со фостимон (првите четири дена 3 фостимона, петти и шести 3 фостимона, 1 мерионал и седми, осми и деветти ден 4 фостимона и 1 мерионал, така ќе биде до недела и понеделник мерење Е2) хаххах како детално објаснив
За 9 дена ти е низок, ама па може и побавно реагираш на терапијата. Знае докторот што да прави. Кога ќе знаеш дали во недела/понеделник ќе мериш Е2? Јас некако се знаев однапред кога мерам.
Нејасно пишав Во понеделник Е2. А колку отприлика треба да биде, во брзање денес не успеав да го прашам докторот.
Лелеееее па сега ми е 129. Ова нема шанси да се качи за три дена до 1000. Не ми се верува. Можно е да се откаже постапка заради ова? Е тек сега се разочарав, не ми се верува.
Фала ти за објаснување. Некако ме фати паника дека џабе ќе биде и стимулации и пари и се. Ама да не се откажувам од одма.
После ако најдам ке видам кллку ми беше мене ама мислам оти ми беше околу осумсто последниот па пред пункција и имав 6 зрели јк и 3 помали.Немој да се нервиеаш пред време.
Devojcinja mene mi go odobrija vaucerot sega nestrplivo go cekam da stigne po posta i da zakazam konsultacii vo new born pa da vidime kako ke bide izmesani custva i radost i strav ufff so Gospod napred na site i na mene
Фоликули околу 6, големина околу 14 мм. Имаше еден поголем ама тој рече нека оди А терапија 4 фостимон и 1 мерионал. Ќе видиме во понеделник што ќе се случи.