Ова излага дека во New Born и да немаш трансфер, да не се оплоди ј.к. треба да платиш 111.000, а во Систина доколу немаш трансфер не го наплаќаат оплодувањето туку само пункција 21.500. Мене во Систина така ми наплатија, да бев во New Born на целиот стрес дека не се оплодило треба да си платиш 111.000.
Кои сумплименти ги пиеш, и дали на своја рака или ви препорачал доктор? Јас едвај сега ја добив сестрата од кај Ивановски, имам термин на 30-ти, Јани ми препиша клексани, ја прашав дали да се боцкам од сега дека Јани во Понеделникот ми кажа од денес, а ми пиша 15 дена пред ет, сестрата ми кажа никако, и да ја прашам уште за сумплименти дали да ги пијам исклучи. Сега за сега само инозитол пијам, а пиев метил фолат, метилиран б12, маса, дхеа, коензим q10, може нешто заборавив. Ова приватно, така?
Betata pred cetiri dena 212 denes 750? Krvarenje nema,bolki vo stomak i kicma? Zvonev na doktorot ne mi se javuva ke pocekam da vidam sto ke kaze
Сепак можеби не е спонтан како што мислеше се надевам дека ќе имаш позитивен исход.Според Beta си во 5 недела наредната надела дај боже да видат на ехо плод
A da ne e nastanalo pokasno implantacijata kako sto procitav ciklus dobivas na 34 35 dena i na 212 e mnogu niska da se vidi nesto na eho, stiskame palci celoto ova izmacuvanje da ima pozitiven ishod
Neznam zlatni imam intuicija deka pak ne e dobro nesto. Pocna so mnogu nisko 71,84,86,212,750 iskreno ne se raduvam samo mi e steav da ne e nekade zastraneto...ne veruvam deka e dobro
Нормално е дека ти е страв и си под стрес.Сепак најубавите нешта се случуваат кога најмалку очекуваме.И ако е за тебе и ако треба да биди ќе биди бројките ништо не значат некогаш.Јас две години и 3 месеци чекам позитивен тест досега не сум видела,ама верувам и знам дека ќе го видам еден ден.Не губи никогаш надеж
Несакам да те плашам, ама сепак најдобро да отидеш на клиника да се утврди случајно да не е моларна или вонматерична. Колку порано се утврди ако има некаков проблем, толку подобро! Подобро да слушнеш уште едно мислење, да си бидеш на сигурно. На клиника има најмногу пациенти и докторите таму се соочиле со најразлични случаеви, они ќе знаат како да то помогнат. Верувам дека и ти ќе се смириш барем малку, кога ќе најдеш одговор!
Кај моларната бременост хормонот се лачи мн повеќе одколку кај нормалната бременост,а кај неа бавно расти
Не може да е вонматерична за тоа што и се отстранети јајцеводите а и на моларната бетата многи брзо расте а кај неа е бавно
vo medicinata ne se sekogas 2+2=4, nekogas i doktorite ne mozat da objasnat nekoi raboti, daj boze da e ova tvoeto chudo❤️
Se slusnav so doktorot mi rece odma na eho eve trgnav smeta deka ne e vo red deka e nisko pa i moznost za vonmatericna ne e isfrlena zasto iako sum bez jajovodi imalo del koj ne se vadel od jajovodite i tamu moze bil,treba da se locira sto pobrzo i da me se ceka.Nakaj klinika sum mili placam se tresam i zosto pak po tret pat vakvi maki?
секое лошо за добро е….Ништо не изгубено додека човек се надева.Најважно во моментов е да си добро,кога тогаш коцките ќе се наредат….
Мене Хаџи Лега ми кажа да прекинам се'. Дури и аспирин што го пијам ради мутации секој ден ми рече да го исклучам. Искрено вака ми е подобро, скроз заборавам на сите апчиња, игли, терапии. Целосно си го одмарам телото и умот буквално ништо не пијам. Неуспешно имав сега на 20.10 и ми рече дури во Јануари после празниците да одам за да видиме што како следно.