Мили ви благодарам на прекрасните зборови и убавата енергија што ми ја давате. Јас не сум среќна пак сум преплашена зошто незнам пак на што сум.Терапија никаква не примам ниту ми даде рече ќе видиме во вторник,ако треба да биде тоа самото ќе си расте без ништо,некој ден не е ништо,да не задржуваме нешто што не треба ако во случај дојде до спонтан. Бетата ниско расте но сепак оди нагоре.Оваа точка рече може тука е може и не,незнам. Божја воља. Прекрасни сте сите до една,мили,најмили. Нема да очекувам и да се надевам на убаво за да не се разочарам. Потешко ќе ми биде. Ме боли стомакот ниско доле не силно како тапи болки и градите ме болат и имам зголемен исцедок- бел лигав а ме боли и срамната коска доле кога одам подолго време.Друго ништо не осекам. Ве гушкам сите и многу сум ви благодарна на сите до една.
Девојки сакам да ве прашам за ХЛА типизација доколку некоја правела - колку што успеав да најдам се прави на имунологија? За колку време стигаат резултатите? И да не знаете негде да се прави приватно?
Sakam da Ve prasam iskustvo za rejuvinacija na janici? Dali ima uspeh i dali e samo vo Re Medika ili imaat i Sistina, cena dokolku nekoja veke pravela.
Девојче дур читав се ежев дај боже оваа точкичка да испадне најголемиот борец, чуда се случуваат знам дека е тешко но пробај малку да се смириш, да не си правеш голем стрес
Чекај малце, две ти вратија? Ако е така, нели е можно второво со покасна имплантација да е? Зошто последните бети ти растат убаво, првите беа проблематични, што може да се од првата имплантација... Ајде некоја комедија гледај малку опушти се. Стискам палци за тебе.
Mila mi vratija dve na tret den edno osumkletocno a drugoto early compation( taka pisuvase) znaci ne bea dvete so ista faza na razvoj.Neznam sto da mislam i doktorot ostana vizdrzan ni tamu ni vamu.
Јас правев во јули кај Петановски во Ремедика и ме кошташе 81000 плус 4500 за преглед. Морав да одложам, па следниот преглед пак 4500 ми го наплати иако претходно рече само 1 преглед се наплаќа. Систина ми кажаа дека не прават повеќе бидејќи немало ефект. Може Њуборн да прават. Јас лани бев таму и Гуржарова рече дека е само фрлање пари. Кај мене до сега нема некое подобрување. 5 циклус ми е од тогаш и конечно денес имав пункција. Една јајце клетка ми извадија и чекам утре да ми кажат дали се оплодила. Инаку имам 38 години,АМХ 0.15 и ФСХ 15. Се обидувам за второ дете веќе 3 години (Имам дете од 5.5 години зачнато природно).
Фала ти многу, успешно да биде ♥️ Јас сум 41 исто со низок АМХ и висок ФСХ и ЛХ, барам начин за успех.
Jas pravev sega na imunologija rezultati za 2 do 3 nedeli, cini 4700 od covek, za privatno nz dali se pravi nekade
Jas imav na 18 transfer,osven prvite 3 dena bolki vo jajnicite drugo nishto ne osekm ni bolni gradi ni nishto,kako terapija imam ciklo gest i prolutex.Dali imash nekakvi simptomi?
Ниту јас ништо, немам некој симптом Башка носот ми тече и кашлам, мислам дека ништо од ова, превише напнувам од кашлање, а треба баш тој дел, стомак, да мирува Терапија циклогест, пролутекс, аспирин, клексан, спреј лензето, декортин