Драги мои, после неуспешен трансфер после колку време добивте циклус? Кај мене вторникот пред 5 дена, ми беше 14ти ден чекање, тест негативен. Еве 5ти ден немам циклус а ги имам сите симптоми за добивање. Како беше кај вас ве молам за совет
Кај мене 13ден трансфер на 22 - негативен тест, сношти веќе циклус. Ќе ти дојди веќе ги имаш симптомите,без грижи.
Мене денес ми е 7ми ден после ЕТ. Првите 4 дена лежев строго. Потоа се опуштив низ куќа , ќерка ми си дојде и пораздвижена сум. А од утре,здравје , планирам и да подизлезам .На ниски чевли , и полека . Ме фаќа нервоза дома . А од симптоми , што чувствувате?
Од мое искуство др. Органџиски. Единствен којшто вистински помогна при процедурата со партнерката да зачниме.
imam mali mood swingovi i ne znam dali se dolzi na terapijava ili hormonite i postojano kaj matkata dole imam kako grchevi, na momenti po silni na momenti poslabi. Drugo ne znam sto treba da se slucuva ti?
Slicno i jas , go imam toa cuvstvo na grch vo dolen del od stomak. Po nekoj impuls na grepkanje vcera i denes. Gradi me bolat . I Raspolozenieto mi e.... da ne zboram , promenlivo , nervoza me jadi ,7 dena nemam izlezeno od kuci .
Jas zbesnav od sedenje, nemav strogo miruvanje, samo prviot den, so malo dete teško. Ne čistam, ne krevam i doma sum celo vreme. Ama počnav sadovi da peram od dosada...
Mene me bolat gradi samo na dopir, mislam ne deka me bolat, tuku kako poosetlivi se. Grčevi vekje nemam, imav prvite 3 dena samo. Non stop odam po mala nužda. Čas mi e ladno, čas toplo. Ne možam da spijam navečer, nikako da se namestam. Od lekovi li, ili od simptomi li e sevo ova, ne znam
Inaku da ve prašam, beta mi pišuva da pravam na 04.12 vo Newborn. A nekako ne mi se dava do tamu da odam, a ni pari vekje ne davam ako ne mora. Od kaj matičen ako zemam vo petok, kje važi 30 dena toa znam, ama kje mi dade ki pak upat matičnata, pišto neli treba na sekoi dva tri dena. Sekako ako e pozitivna I na domašen test koga bi pokažalo, a da e verodostojno, odnosno da ne e od lekovite
i mene od vreme na vreme mi zaladuvaat nozete i racete, valda e toa do cirkulacijata.. i ja sum so malo dete pa si bara vnimanie, ne sum iskocila ni jas od doma
Pa da, a i ne možeš pa da ležiš samo. Ne sum ni ležela posebno, onaka poluležečki da, ama ispružena teško