Kako bese na eho, imase srceva reakcija? Betahcg mn nisko nekako ako sega si 7ma nedela. Mene vo 5ta nedela mi bese 2700. Kako slusnavte srceva reakcija vo 5ta nedela ako betata bila niska? treba da e nad 10iljadi za srceva reakcija
Da slusnavme srceva reakcija na 13 ti mesecov potoa bev uste ednas vo red bese .deneska ova mi se slucuva i rezultatot e cuden nemam konkretna brojka.ke go povtoram za 2 dena nwznam sto da mislam mn sum isplasena
Како нема конкретна бројка резултатот? Обично или има точна бројка или само позитивен и негативен. А колку ти беше бетата претходно?
Мора да направиш во лабораторија каде што ќе има точно бројка колку е бхцг.. ова >1380 може да биде и 1500 а може да е и 5000
Ke odam da ispitam povtorno mn sum zbuneta se bese dobro pred 6 dena ..pravev vo razlicni labaratotii mozebi zatoa vakvi rezultati neznam sto da mislam
Za zal ova e znak deka plodot prestanal da se razviva. I mnogu cesta pojava e vo bremenost. Mozno e da ne e mereno dobro. I isto taka ne e dobro sto si go ispitala vo razlicni laboratorii betata, ama sepak spremaj se psihicki za sve. Ti posakuvam najdobroto da ispadne na kraj.
Mila ke bide se dobro nemoj da se nerviras. Strpi se,ova vreme dodeka cekas ke ti izgleda istoriski,normalno e da se plasis no ke bide se dobro nemoj da se stresucas,ke vidis deka ke si bide se vo red.