И јас сум збунета со денот на трансфер. Од порано знаев дека се брои за Прв ден. Овој пат ми рекоа ,денес ден на трансфер Нулти ден !?! Како е точно ако знае некоја членка нека пиши
Ne se nerviraj samo toa najmalce ti treba. Mojata svekrva na nepocnata postapka na site komsivki se falela eden den ja sednav i ubavo i kazah deka ne sakam nikoj da me znae a najmalce komsivkite. ljugeto na mesecinata se kacia sto se veli nikoj ne gi razbra mene trebe site. taa se raduvala zatoa se pofalela i kazav pred vreme nema raduvanje prvo da bide se kako sto treba pa posle neka pravi sto saka. Imam sreka sto ne ziveeme zaedno pa za sekoe odenje vo skopje i ne nzae. I zatoa sega i mnogu ne prasuva.
Хаххаха јас само на Ковид имам видено 2 убави линии А со ќерка ми, и јас на 14 ден си испитав преку крв 551 ми беше бетата . Ај... реков тесту што ќе покажеш , едвај бледа беше линијата .
mene self clear ne mi pokaza pazi da ne se razocaras bezpotrebno stres, laboquick da uste na 10 den i site naredni a drugiot ne ni na 14ti den so pozz beta ne pokaza dobra crta.
mene mi rekoja brois od denes, taka i bese so se denot na transfer racunav i na 10ti pokaza bleda crta.
Не се пофалила на никој сеуште барем ја така знам. И ние исто не живееме заедно ама маж ми све и кажува. Му реков вчера ако беше све нормално све природно како ќе знаеше кога што се случува. Мажи со кого да се разбереш
За жал имаме и такви. Мислам дека сите знаеа што се дешава ама немаше никој храброст да праша директно. Небитно. Ќе си дојде денот, ќе биде се во ред.
Zavisi od klinikite,koga pravev vo new born denot na transfer ne mi go smetaa,vo plodnost go smetat,ne znam dali razlikata e vo toa sto vo new born transferite gi pravat i porucek a vo plodnost sano sabajle
Систина кај Др. Лазаревски . Ова ми е трето ИВФ за второ дете. За првото од прво ИВФ успеав . Се кај истиот Др идам .
Девојчиња, примам клексани препишани од мојот инвитро доктор и до сега ги купувам приватно меѓутоа сега сакам да поднесам документи за рефундирање. Може да ми пише некоја девојка што е со инвитро и прима клексани, која е процедурата?