Inaku za pacientkite vi Sistina bidejki i jas sum tamu mi spomnaa deka od 1 do 8 januari nema da rabotat bidejki ke se renovira ivf oddelot, cisto da znaete
Каде сте правеле тест за бета а да е преку фондот, со упат од матичен. Каде според вас најубаво се напишани бројките од резултатот. Не ми се фрлаат 800 ден па и повеќе за приватно
Сеуште не сум ја почнала постапката, чекам одговор од фондот за ваучер,ама често барав смена или ден за некои испитувања што требаше за да ги соберам документите што треба да се поддадат, плус денови за инсеминации....наидував многу често на препреки поради немање термини.Мал хаос е додека се собираат документи а за постапката здравје наскоро ќе дознаам.Секако следува и боледување после трансферот а со тоа и да дознае цела фирма што ви се случува....
Toa ne znam da ti kazam za toa sto nikogas ne sum merela pred ciklus i ne sum imala potreba,ako ima nekoja poiskusna clenka neka kaze
Девојки , дали има некој маил каде може да де праша за ваучерот до каде е ? при крај сум до документи па да знам за натака , бар да фатам пред нова година
Исто мене така ми препорача Јани 15 дена пред ет, ама денес бев кај Ивановски и други ми препиша, не ни видов кои, втор ден од циклус ми кажа да одам и тогаш ќе ми каже од кога да почнам, сега за сега само сумплименти.
5 недели се чека, би требало да ти стигне, или оди до фондот прашај. Јас кога доставив дополнителни документи чекав, отидов во фондот и таму ми беше, си го земав. Види на страната на фондот. Не те разбрав, си пишала сакаш да знаеш до каде се со ваучерот, а при крај со била со документите. Ги достави или уште собираш?
Уште собирам , поточно чекам рез од брисеви , но сакав да прашам дали има и маил каде може да се праша или само на телефоните на фондот ?Само информација ми треба хехехе.
На телефонот не креваат кога им вртев, еднаш ги добив да прашам за ваучерот до каде е, и ми кажаа на маил само, ама јас отидов таму, блиску ми е. Види на страната на фондот.
Ниски, исто како на почеток на циклус, на пример прогестеронот да е 0.2, естрадиолот 20 или 30, така отприлика.
Не знам дали е од хормонската терапија или е стварно тоа што треба. Се појави веднаш во првата минутка и така остана. Дека ставам циклогест вагинално, а ова е сега сабајлечки. Да не е лажна надеж