Се си мислам да не е лажно позитивен, дека ова е прва утринска, а синоќа ставив циклогест, па уште беше матна. Да не е лажна надеж
Позитивен си е тестот Честитки , сепак и бета ќе си направиш . Матна ,бистра, урина , хормони сите примаме , кога има бременост , дава 2 цртки . Јас утре пак ќе го повторам , денес не ме израдува .
Јас имав поднесено на 26 септември, а одговор добив на 13 ноември. Звонев претходно ми креваа на телефон во октомври месец, додека во ноември веќе не креваа. Одприлика 6 недели се задржуваат документите...
Значи имаше тука една членка што добила одговор за околу 2 недели имаше пишано пред некој ден... зошто некои чекаат повеќе од еден месец не ми е јасно ..
Дхеа освен iherb од друго место од каде може да се порача? Вртев во Неготино, по други страни, им завршило, а од iherb се чека.
Колку помина откако ги поднесе документите? Ако си од Скопје најубаво таму да отидеш и да прашаш, може ти е готов, јас кога бев за дополнителните документи им отидоа, ми кажаа го пратиле баш тој ден и да го барам во пошта, одам во пошта нема, другиот ден пак им отидов за бар код, па ми рекоа во другата просторија, и таа една жена најдобра им е од сите таму, бараше и ми го најде. Еден куп имаше, сигурно чекаат па наеднаш праќаат, затоа кај некои има одговор за 4-5 недели, кај некои за 2-3 недели.
Za zal ova mnogu retko preporacuvaat da se pravi barem kaj nas vo Mk , pa se morame na svoja raka . Vidi ako poznavas nekoj od embriolozite so koi imas kontakt prati im go rezultatot da go poglednat . Inace mojot dr.od New Born mi spomna za sperma da se pojaci koenzim q10 nie nemame nekoj problem ama pak potencirase covekot