Бидна и мојот трансфер Еден одмрзнат ОДЛИЧЕН бластоцист и еден фреш "ран" бластоцист Препорака од докторот: "Ќе одмараш само денес, те молам немој да лежиш! Функционирај си нормално само немој да креваш тешко и да не одиш на фитнес. Движи си се нормално, поголема циркулација - поголеми шанси за успех "
Ми треба мислење, прва бета 816, втора 3103, трета 6179. Дали е добро дуплирано последново, бидејќи проверувам на три дена, не на два.
Одлично. И нема што да проверуваш веќе бета . Уште малку и на ехо ќе одиш . Имај школска бременост Како сте девојчиња ? Ве читам ,не сум ве заборавила Стискам палци за сите до една. Ајде Нека има предновогодишно славје овде со мноооогууу позитивни исходи
Ти благодарам многу, се плашам само да не престане растот, минатиот пат имав blighted ovum и сега многу се плашам.
Немам симптоми уште, освен градите што ми се отечени и матката исто, друго ништо. На 14 ден направив тест 816 беше, после на три дена проверувам.
aaaaaaa , cestitkiiiiiiiiiiiii. Ti bese vreme da pomines vo trudnicki. Mnogu mi e milo za tebe. So srekja do kraj
ова денеска пак, со ефтин тест. Девојки, доколку биде бетата ок во понеделник, треба да отидам до Њуборн за да ми дадат терапија за понатака (најверојатно). Е сега, ехо за две недели од бетата, така беше? И каде, кај матичен или кај овие што сум правела инвитро треба? И вагинално или абдоменално е првото ехо? Со првото дете тек 8 недели правев прво и беше абдоменално. Пап тест пак ли ќе земаат и брисеви кај матичен пошто нели треба? Ја не би сакала да чачка таму никој барем до 8 недела, ете некако страв ми е