а толку многу верував дека ќе не израдуваш Тоа е што е, нема откажување. Господ ги дава нај тешките борби на нај јаките борци. Со нови сили идеме кон успех
Толку им се работи, па и мене во пошта ме прашуваа за населба и адреса, ама ете по кодот ќе нашле. Отиди до главната, јас бев на шалтер ми кажаа ништо немаат од фондот, па ме пратија позади, кај што се комбињата паркирани, и таму отидов тоа како магацин полно со писма, види провери.
@Orhideja7593 ќе стигне штом пратиле, не прави дополнителен стрес ако го нема за ден два ќе провериш, сами комплицираме некогаш. Инаку одобрен е и мојот вчера се јавив и проверија одобрен е на 01.12 петокот, пратен е на 04.12 по пошта пошто не сум од Ск кажаа деновиве ќе стигне сигурно.
Не се разочарувај Главата горе одиме напред И мојата Бета беше <2 Јас ќе одморам до февруари март Ме интересира некоја членка ако има инфо за ваучер . Ама мора баш точно да поминат 6 месеци ?
Devojki vie sto podnesovte za vtor vaucer moze da mi kazete koi dokumenti gi dostavivte .jas imam problem od prvite ne napraviv kopija :/
Замисли на прво јавување вчера кренаа накај 15:30 не очекував скроз се изненадив и јас. Ми зеде податоци па за брзо се јави да ми каже, изненадена бев дека се наоѓа по некој човек сеуште, девојката беше префина.
Јас па незнам колку пати вртев, едвај ги добив после месец, ми кажаа неможеле да ми кажат, да и преку маил, на секого различно. Кај и да е би требало да ти стигне, а што пиша на некои за 2-3 недели им стигнало одговор така се погодило, разгледува комисијата и наеднаш праќаат.
Posle neuspesen transfer, nemam povekje embrioni,sakam da aplicoram za vaucer Pak, Dali ovaj ciklus koga ke dobijam narednive nekolku dena mozam da proveram hormoni , ili treba da pocekam nareden ciklus da se stabiliziraat?