Честитки, со убаво со лесно да биде. @BayernKa одлучи ли каде ќе почнуваш и кога. Убав подарок си добила
Maticniot neznaaj so koja terapija treba da prodolzis, ke si odredi ivf doktorot spored tebe i ehoto toj si znae nemoj da rizikuvas. Jas bev na prvo eho pred nekoj den cela terapija mi ja prodolzii estrofeni i kleksan i prolutex i se.. i koga prasav posebno za estrofen zosto uste mi rece prekini ke prekini i bremenosta rano e uste.. spored mene podobro 4000 za eho nego 4000 evra za novo ivf plus nervi.
Kaj inv doktorot odev so 5 mesec mi odreduvase sto terapija treba da primam posle toa samo kaj maticen do kraj mislam deka treba da si odis kaj nego a toj ke ti kaze sto i kako ke bides so terapija barem mojot maticen ne sakase da se mesa vo negovata rabota
Ti blagodaram mila kaj trajkovski new born ,posakuvam sto pobrzo site sto sme tuka i sto ja vodime ovaa bitka da ja pobedime i da se raduvame
Дали некоја има праено инвитро кај др.Органџиски да ми каже колку чини целата постапка не само процедурата туку и сите прегледи терапии ( не ми се познати воопшто овие работи па незнам ни од каде да почнам…)
Mila fondot bara kleksanite da se kupeni najrano na datumot od izvestajot, se nadevam deka ne gi kupi site 60 pred izvestajot
Здраво девојки. Сакам да прашам дали некој има примано инекции за стимулација за инсеминација ? Почнав на 3ти ден да се боцкам, ми рекоа да примам 6 па да одам на контрола. Дали тоа значи дека можеби ќе ми ги продолжат или не ? Дали има некоја нуспојава од нив ?