Kaj koj doktor pravese IVF? I Jas imam Dva neuspesni transferi Bez implantacija I planiram sleden pat da odam na Drugo mesto.
Ve citam I da vi kazam da ne si go trosite vremeto na nepotrebni raboti. Na srranata na Fzo se si pisuva so vi tebaat od dok. Izvestaj za transfer I neg bets nema takva rabota. @skokotlivka83 izvestaj od transfer moras da imas. Toa e za tebe. Kaj koj dr pravese Ivf ? Voedno za iskoristenost na vaucer fondot si vodi smetka bidejki isplakja pari na klinikata. @Lady Miami mila cestitki so lesno I Gali stomace ❤️
Имам пријателка во ноември има поднесено ваучер сеуште нема одговор, да не знаете кога се состанува комисијата И јас до крај на годината ке поднасам
Си имала среќа толку брзо што ти одговориле. Мене од јуни ми одобрија дури во декември сега почетоков на месецот. @Orhideja7593 ти стигна ваучерот? Мојот стигна по пошта на 12ти, пред два дена
Ti blagodaram.Cestitki i do tebe srekna i lesna bremenost ♥️Jas se konsultirav so doktorot odma vcera mi kaza deka e super i najverojatno se bliznacinja kaj mene vratija 2 embrioncinja 5dnevni blastocisti.Sega vo sabota samo da proveram pak beta dali raste
Здраво девојки поздрав до сите васДенес ми е 4ти ден од трансфер правев во Систина кај д-р Попович..но меѓутоа не осеќам ништо освен болки во градите и по некое пецкање во пределот на јајниците..Некој со искуство да ми каже дали е така нормално
Фала душо, да се враќа поскоро. И на тебе и на сите на темава. Да, во право си за извештајот, не пишува никаде извештај да носиш за втор ваучер. По моја логика ставив да не ми бараат и да ми се развлече процедурата.
Да да во понеделникот на 11 стигна на адреса . Незнам дали прочита истиот ден кога роденденски и стигна на @BayernKa и мене ми стигна Па ајде дај боже со позитивен исход кај сите
Здраво. Јас сум нова на форумов. Вчера имав пункција на која не беше извадена ниту една јк.Сега докторот ми препорачува да пробаме на природен циклус.Ако со стимулација нема ниту една јк како би било на природен циклус,ако има некоја ваков пример ве молам за одговор
Na priroden ciklus odis bez stimulacii, te sledat na eho, ako ima folikul se sledi dali raste, koga ke dostigne odredena golemina ti ispituvaat e2 i lh, ako se dobri se pravi punkcija.Pisi mi i licna poraka ako te inferesira usye nesto
На приказната и нема крај... Ваучерот одобрен на 13.11 а поштарките наши главни го вратиле во фонд на 20.11, незнеле за кого е,имало две со мое име. Во фонд ми викаат дека е веќе проблем, ако можам со секретарите да средам нешто...дај кажете како да постапам сега..се пренервирав ептен
Неможе двете да имаат еден матичен број!!! Појди директ во фондот кај секретарките само не оди кај таа Катерина (малку е лева) влези кај Несрин таа е срцка
Мора лично, бидејќи сум од Охрид и неможам да земам слободни дена а реално во иднина ќе ми требаат повеќе?
Jas so stimulacii mi izvadia 2 ama prazni bea. Toa bese na 5 noemvri. Koga dobiv ciklus na 10 den bev me gledaa na eho imav 2 fokilula i doktorot rece izgleda kaj tebe ne reagiraat inekciite bidejki sega samoto telo imase stvoreno 2.drugiot den ispituvah lh i estradiol toa bese sreda i vecerta primiv stop inekcija i imavme zakazano za vo peyok punkcija. Koga otidov petok pak na rho koga me viid doktorot veke nastanala ovulacija i otkazavme punkcija pa napravivme insemenacija ama neusoesna e. Vo sekoj moment cekam vesterkata da stigne. Ovoj mesec resiv i da odmaram pa zdravje naredniot ke vidime sto kako niva godina ke bide so novi sili. Nemozam sekoj mesec da otsustvuvam od rabota i ne sum od skopje.
Здраво. Дали ти отекуваа нозете? И за колку време доби менструација? Мене никој не ми кажа за протеини. Имам голем проблем со желудникот и веќе не можам да јадам, ниту да пијам вода.