I jas se cudam zasto ne davaat nisto nekoi bolnici..nitu od folikometrija nitu od nisto Pa i nikogas ne sum ni gi prasala zasto taka koga veke si plakas barem da imas crno na belo.
Ne mu ja misli, samo bezveze kje si naštetiš Aparatite ti vikam ne im se najmerodavni so parametrite. Ili eve otidi na drug doktor odma utre na eho ako ne, ne kažuvaj ništo, otkako kje te vidi togaš so nego sporedete gi rezultatite
Zarem ne vi dadoa izveštaj za transfer i terapija na nego za ponataka? Ili pak samo slikičkite ne gi puštaat site
Vakva e od new born,a vo plodnost mi bese staven vo time labs inkubatorot i od tamu imam sliki na sekoi 4 saata kako se odviva oploduvanjeto
E bas toa mi bese muabetot... Mislam deka imame pravo na toa. Bas za re medika zboram I koga pravam folikometrija isto nisto...samo da si platam i tolku.
Jas imav medikamentozen abortus poradi missed, isto prestana i pak mi produzi nekolku denovi potoa pak bese kako kafeno i celo vreme imav kako iscedok dodeka da dobijam a dobiv ciklus posle 4-5 nedeli najnormalno. Pozdrav
Mene prviot pat koga mi se javi mi kaza edna brojka naredniot den uste dve se dodadoa vo taa brojka dorazvieni,sto znaci naredniot den moze ke imas poveke,ne gubi nadez
falaa mnogo na tebe i na sitee za utehata ♥️♥️ Daj boze jas i site sto provagjame niz ova 2024 da se raduvame so bebinja vo race ♥️♥️♥️
Epa toa ne e mrtov embrión ili blastocyst kako sto imavte pisano. Spored google "Morula is equivalent to blastocyst embryo transfer for both fresh and frozen cycles". So vakvi komentari kako mrtov embrion doveduvate do pojava na strav i nedoverba na drugite clenki sto se vo process. Plus vam vi bilo kazano deka, ve citiram "I doktorkata i embriologot mi kazaa deka zaostanuva so razvojot,ama sakale da vidat dali vo matkata ke se razviva". Ne gledam kade ste vie tuka izlazani nitu pa ve razbiram zasto im pravite panika na clenkite vo process nezavisno kade se. Veruvam deka koga sme veke vo ovaa postapka se prepustame vo nivni race. Vi posakuvam uspeh
Девојки, ве молам за мислење, на 13ти ден бета 40 , на 15ти ден 110. Ден пред првото испитување почна кафен исцедок , а повремено и розеникав. Докторот по првиот резултат беше речиси убеден дека тешко ќе испее нештото, но по следната бета му дојде надеж дека сепак оди на добро. Исцедокот со кафена боја си продолжи и во следните денови а исто и розеникавово одвреме навреме тоа го плаши и др, а богами и мене. Сега треба да чекам за 4 дена да повторам бета,па да видиме дали ке расте или во меѓувреме мојот мал борец ќе се предаде многу чудна ситуација цело време во неизвезност.. имала ли некоја слично искуство?