Da jas gi imam pieno mene iskreno me mava na placka najmalata sitnica me dopirase i si placev ne mi se zborese so nikoj ama jas 4mec gi piev no kaj sekogo e razlicno moze deka jas po priroda sum takava pa tie uste tolku me napravile
Имам уште 2 ембриона, да. Затоа викам дека не би требало спермограм да бараат, а се мислам и за б, ц, и хив. Ќе прашам во фонд.
Здраво, вчера правев трансфер, денес неможам на нозе да стојам повеќе од 2-3мин, многу ми се врти, дали е нормално или да го барам Др, терапија имам Клексани и Аспирин?
Можно е да ти се врти од терапијата,ако ја примаш по прв пат треба време да се навикне организмот.Мене лично и од апче за болка некогаш ми се врти,не пијам мн често апчиња.Мирувај пиј течности,мери притисок да не ти е низок.Ако не си подобро нормално дека ќе се јавиш кај докторот.
Утрогестанот знае да даде поспаност и да тера повеќе на лежење а и од не движење (постојано лежење) нормално вртоглавици.Не се плаши, ништо не е, пиј повеќе течности и движи се низ дома Ти посакувам успех
A pa toa se čudev kako tolku malku Togaš ne e od lekovite, ništo, samo miruvaj, limunada pij so šekjer, nemoj kafe i gazirano, teška hrana nemoj. Od vozbuda da ne ti e maka
Девојки само што се вратив од Италија , сега размислувам дали да одиме Плодност или Њу борн ве молам за искуства ваши ибаку се работи за машки стерилитет
Извештај пишува докторот после резултатите и истиот треба да го побарате кај матичниот кој што ви го издал упатот.
Искрено овде ќе прочиташ најразлични искуства и препораки, најдобро да одиш на консултација на двете места и сама да си заклучиш каде би сакала да продолжиш. Ако сакаш реална слика и без тапкање по рамо тогаш Таше Плодност, а ако сакаш мазење, пазење, галење и лигавење тогаш Њу Борн. Ова е гледано од моја перспектива. Јас сум во Плодност и не би ги сменила, таму имам 3 успешни од вкупно 4 ин витра. Со лесно и со среќа што и да одлучиш. Finger crossed
Немам искуство со двете болници, ама затоа мојата братучетка поради машки стерилитет, остана бремена во Италија со инвитро, и тоа со ваучер од државата. Они живеат во Виченца, што значи во некоја блиска болница правела инвитро. Се најдобро
Здраво соборки, пункцијата ми заврши без анестезија, извадија јк, утре ќе ми кажат дали ќе се оплоди.
Poz imam uste eden embrion ,i uste eden obid ,dva neuspesno do sega,tret obid za skoro,pijam samo ciklo za dobivanje ciklus ,normalno go nemam...
Nemam iskustvo od prodnost a od new born ne bi gi falila moze Trajkovski. Inace plodnonist imaat maxi metoda I selekcija na dobri sprmatizpisi I mislam deka samo oni ja imaat. Mnogu od devojkite nema da se slozat so mene . Odi na konsultacija I plodnost I new born pa sama odluci. Site sme svoja prikaska. Good luck
Zdravo jas deneska napraviv test.Imav transver na 3 den na 16.12.23.Gledam edna skros bleda crticka.Pomos od po iskusni