Jas imam praveno grebenje na matkata i imam pozitivno iskustvo posle 3 neuspesni invitra napraviv grebenje i sega sum bremena 13+5
So lesno I so uspeh milicka , ti ja pozeluvam najgolemata sreka-cetiri malecki ocenca da Te topat od neznost...ve guskam milicja trojcata ..uzivkaj I gali SI meshwto..
zdravo na site utre odam na ginekolog da baram uputi za transfuziologija, po ne znam koj pat ve prasuvam ama sakam da sum spremna.znaci mi treba upat za transfuziologija za mutacija na geni, antitela,hemostaza i vitamin d? ve molam pisete mi. a sekako namerevam da odam i na imunologija, ama tamu sto se ispituva? fala vi premnogu
So sreka duso, super brojka ajde utre da ti javat site sedum oplodeni junaci ! pa da odbrojuvame za test
И јас би тк препорачала да си направиш генетски испитувања.Можеби треба да примаш клексан пред и за време на трансфер.Ако имаш некоја мутација во гените па да имаш проблем со цуркулација.Кај мене така излезе и сега пред слддно ивф ке примам инекц. а и аспирин пијам веке еден месец
Zal mi e duso, nema sto da se pravi... Daj si malku vreme da se stabiliziras, i povtorno ke se obidete. Vo meguvreme, informiraj se za pricinite, napravi si agenda za eventualni dopolnitelni ispituvanja i razgovaraj so doktorot sto ponatamu. I zapamti, nisto ne e gotovo se dodeka ne pobedime
Ќе си земеш упат за трансфузиолог, матичниот ќе ти издаде под било која шифра, епа на трансфузиологот ќе му ја кажеш маката и тој ќе ти даде што се да испиташ. Таму ќе те избоцкаат, цена 1600ден (ако баш се се ти даде) резултати сите за 2недели Среќно