Tи држам среќа, од се срце ти посакувам ll цртички, со среќа. Да стигнев до ет заедно ќе броевме. Дај Боже да ти се исполни желбата.
Ако не ти е искористен трансферот од ваучерот ако сака докторот може да се договориш да правиш на природен циклус, да си платиш само пункција и стоп инекција, а трансферот да не го платиш. Јас така направив
Јас за првиот ваучер за долг протокол имав плус 24 инекции за стимулација значи вкупно 54 инекции примив. Дополнително имав 3 тевагастрим по 4100. Бев со ваучер, а доплатив 85.000 ден.
Јас 36 мериоферт, 4 цетротид, стоп инекцијата ја покрива фондот, и 1 тевагастрим дека не стигнав до ет. Сега си со краток?
Дали ако не се искористи трансферот во ист месец, наредни месеци е неважечки без разлика на важноста на ваучерот?
Првиот пат бев со долг протокол, па на природен циклус, па втор ваучер со краток протокол, па после пак на природен циклус. И ништо пак
Јас само што почнав, и ќе полудам. Им се восхитувам на тие жени што поминале неколку неуспешни ивф и инсеминации. А на природен освен стоп инекција?
Moja drugarka isto so PGT testirani veke ima tri neuspesni… dodeka pak druga so PGT od prva i Zdravo pravo bebence si rodi… nema pravilo, a I mnogu faktori imaat vlijanie. Moze nesto ne bilo pogodeno, ama pak si barem eden cekor pogore so testirani. So dva spontani sum… da bile testirani embrionite sansite da go pominam toa shto minav se pomali. Kade pravese testiranje ako mozes da spodelis?
Јас сега брзо порачав од Биотика Неготино, прво немаа, после 1 недела изгледа добиле и порачав, и од iHerb, ама не ми се чекаше.
Лавици, доколку на некоја од вас и се потребни клексани, а не ги рефундира, имам 7 и би и ги дала по 150ден. Естрофем имам 2 кутии и идеос идат гратис. Не праќам по карго, важи само за Скопје. Со вас сакам да споделам, дека успеав да станам мајка. Конечно после 5 ивф ми се насмевна среќата. Сакам да ве охрабрам, кога успеав јас, со ниско АМН и со два клексани ќе успеете сите. Нема откажување, во Новата година ви посакувам на сите, да галите мешиња.
Zdravo jas imam zakazano za konsultacija za scretching vo vtornik na gak a kemi bide 6 deb ciklus.Moze poveke info kako i kofa go pravat neznam dali denta kemi pravat odma scretching ili kemi kazat koj den kemi pravat,inace prvpat kego pravam i zatoa neznam kako odi procedurata
Јас во Ремедика правев пред 3 години.Не се сеќавам баш на кој ден од циклус беше,ама знам дека однапред се договоривме кога ќе биде. Со анестезија беше кај мене,потоа лежев 2 часа на клиниката. Не е ништо страшно,само опуштено и ќе биде се во ред.