dali pametis koj den od ciklus pravese scretching,jaz utre imam zakazano toa bez histero,vo ciklus sum
Па искрено некако не се плашам многу само сакав да прочитам искуство или совет, затоа што летово исто ме стимулираше со Кломифен и Гонал и беше многу задоволен како реагирам на стимулацијата имаше по 6-7 фоликули на двата.се надевам и сега ќе биде ок
Јас и со Диане 35 многу лошо искуство имав, мигрени, лошење, повраќање...хаос.Многу лошо сум реагирала на контрацепција, среќа кратко беше само неколку месеци користев.
Јас мислам дека е после 6 месеци. Доколку се поднесат документите порано од 6 месеци тие ги разгледуваат по истекот на рокот и документите мора да се важечки во тој момент.
Здраво. Јас вчера на 11 ден од трансфер прокрварив, но B-hcg денес е 156, сега со Пролутекс продожувам. Сте имале ли такво искуство,што има завршено со среќен крај?
Што ако се истури од течноста од шприцот? Во брзањето почна да ми се тресе раката и ми летна од растворот Цетротиде и Мериоферт боцкав иначе...
Кај многу девојки се случило да прокрварат во првото тромесечје и да си ја износат бременоста до крај. Искомуницирај само со докторот бидејќи може да ти прекине аспирин доколку го примаш.
Др. ми е на одмор сестрата ми рече Аспирин да прекинам, да вметнам Пролутекс. Му пишав на Др. чекам да ми одговори за што понатаму.
Каква крв прокрвари и колку обилно? Обично не е страшно, примај пролутекс и мирувај повеќе. До 12 недела крварење (до одредена граница) е дозволено. Немој да паничиш, мисли позитивно и за два дена нова бета.
Devojki zdravo, koja laboratorija za proverka na hormoni raboti vo sabota vo Ohrid/ Struga? I Istiot den da gi dobijam rezultatite.
Javi mu na dr. I ke ti dade instrucii. Drugarka mi proktvari dva pati pa rodi zdravo pravo dete veke e 2god . Ne se sekiraj srekjata e na tvoja strana.