Женски, денес 4ти ден од тансфер (не го бројам денот на трансфер). Од симптоми само констипација, ама не чувствувам потреба, туку само ми е нелагодно (го осеќам стомаков полн). Се плашам и да одам во вц, да не се напнувам иако знам дека реално нема везе. Смеам ли баланс да пијам? Или некој пробиотик на своја рака?
И јас исто на 11 ден прокрварив испитав бета беше позитивна се јавив на сестрата ми прекина аспирин продолжив со пролутекс и си родив здраво право бебенце кое е сега 14 месеци и јас размислувам за второ
Srekna nova lavicii, devojki, zeni...kaj site da ni e beriketna... Posle prvoto neuspesno letoto za vtoro detence, sega sakame pak no ovoj pat so zamrznati..e sega dali samo transfer na privatno ili da sobirame za vaucer...
Дај боже да не ти притреба да аплицираш за ваучер за цело ИВФ но доколку би ти требало покрива многу поголем трошок отколку само трансфер. Затоа доколку си во можност мислам дека најпаметно е трансфер на приватно.
Тие што имате замрзнати ембриони во Систина, на колку време се плаќа? Јас во јануари замрзнав, да очекувам дека сега после една година ќе ми јави некој од ембриолозите ако треба да платам за оваа година?