Јас не ни можам да го најдам точниот состав на Prifertil F на интернет, мислам дека џабе даваме пари за нив.
Епа мене и во двата случаи кога немав трансфер поради неоплодување во Плодност не ми рекоа дека имам трансфер за користење, а да бидам искрена во сета болка тогаш не ми ни текна да прашам а еве тука гледам дека некаде се користело.
Безобразни се и користат што сме во таа состојба во која сме. Нас повеќе ни наплатија 500 евра во Плодност и баш сакав да го прашам Таше ама сам виде и им кажа да ни вратат пари, ама ние бевме на приватно. Од ЊуБорн ни враќаа пари откако ги пријавив во Фондот, претходно непризнаваа дека не се во право, ама тогаш бевме со ваучер.
https://www.vita4you.gr/en/profertil-for-women-28-soft-gels-28-caps Јас место екстракт од зелен чај си пијам зелен чај, другото се можеш посебно да си нарачаш од iherb.com, многу е поефтино.
https://www.vita4you.gr/en/profertil-for-women-28-soft-gels-28-caps Јас место си пијам зелен чај, другото се можеш посебно да си нарачаш од iherb.com, многу е поефтино.
Па сѐ ова веќе пијам во поголеми концентрации, освен зелен чај (можам мача или како тебе зелен чај) само не знам кофеин колку има, веројатно една шоља на ден не е многу, исто и licorice, не знам како се вика на МК ама можам посебно тоа да го порачам. Фала многу
Kolku odprilika ve kostase transferot? Najverojatno ke odime ovoj pat na privatno, pa me interesira gore-dole kolku bi ne kostalo plus so terapija
И зелениот чај и ликориција се како антиоксоданси, другото ти е мнг поважно. Земај црвени овошја, како калинка на пример периодов, супер антиоксиданс плус витамини. Со кофеинот внимателно, треба едн до две шољи кафе дневно. Ама сметај дека го има и во какао и во чоколадо..
Да, знам, кафе прекинав да пијам затоа не сакам сега со чајот да претерам. Калинка цедам, сок пијам и аронија јадам, какао по една лажица дневно, мислам дека нема толку кофеин, чоколадо ретко јадам. Фала ❤️
Искрено не знам, зошто ние ги имавме сите документи дури и повеќе ама во Плодност малку беа хаотични и не знам што ни побараа, мислам дека само инфекривни скрининзи и извод од книга на венчани.