После пункција печење после неколку часа во вагиналниот отвор, треба да ставам утрогестан едвај ставив со плачење... премногу ме печеше едвај на сила навлегов и порано сум ставала вагиналети многу лесно многу брзо ова вчера и сабајле беше хорор филм ...некој со слично искуство и дали е нормално?
Мене ми се нема случено, мислам и дека не е баш нормално, искомуницитај со др или сестрата. Мислам дека било малку непријатно ама штом не се сеќавам немало болка и печење.
Сега видов,како гребаница имам , премногу мало и ситно ама доволно за да пече,не спомнаа ништо од таму дента ама најверојатно нешто при процедурата ме гребнале....
Мене ме печеше исто после пункција едвај ставив циклогест. И како иритирано ми беше. Ама десниот јајник дека ми е позади матка па потежок пристап имал докторот, ваљда затоа. Ќе ти пројде брзо, веќе утре нема да те боли. Со среќа
Jas sum bockala i vo ramo, samo sto mene mi se pravea mnogu modrici, izgleda bese do sestrata koja mi gi stavase
Jas se bockav vo ramo samo mi trebase pomos nekoj da go stisne mestoto kaj sto bockav,posle sama ja pustav tecnosta
Zavisi,imase denovi koga mn me bolese imase i koga ne osekav nisto,jas gi stavav 4 prsta podole od pocetokot na ramoto,gledaj da e na pomeko mesto
Мене ме болеа кога се боцкав плус големи модрици ми се појавуваа, значи упла имам од клексаните Мислев маж ми не знае да боцка убаво, одев и кај медицинска сестра да ме боцка и пак исто, модрици големи. Боцкав и во рамо и во стомак но болката беше иста и модринките. Незнам, можно е и до самото тело да е, зависи како реагира. Со среќа мила За бебе се ќе се издржи
Овој пат не ми е проблем болката, многу чувствително тело имам и за најмала гребаница паѓам на колена од болка и голема плачка сум ама сега некако и да ме боли издржувам затоа што причината е заради најубавото нешто,само чисто информативно прашувам за да знам да не грешам некаде,несакам да грешам па нека боли колку сака
Ќе те послушам за утре здравје нека боли ако треба да боли нека има модрици ,се издржува само мислев да не грешам нешто во начинот па затоа ме боли плус ми се стврдна местото како топче под кожа.
Сега проверив, имам 3 Пролутекс ама за жал и истекол рокот до 10.2023 инаку ќе ти ги дадов. А гледам имам останато 4 ри кринон гел, имаат рок до 07.2024 ако и требат на некоја нека пише.