Zdravo srekjen bozik na site gospod da vi ispolni se sto imate zamisleno .. Vaka oktomvri pravev prvo invitro kaj organdziski , so namalen amh sum , izvadeni 6 jajce kletki no za zal bile ne kvalitetni nema nitu edna oplodena .. Nekoj so vakvo loso iskustvo da pominal ? Sega poleka sakam da se spremam za vtoro invitro da podnesam dokumenti dali treba da pominat 6 meseci ili moze i porano .. i drugo iskustvo so zoran petanovski remedika bev na konsultacija so nego nekako mi dade golema nadez inace imam 29 godini ve molam iskustvo i sovet fala vi
За преку фонд треба после 6 месеци. Инаку јас имав 2 неуспешни ивф кај Док.Органџиски. Кај Петановски имав едно успешно и еве сега во октомври пак успешно со близнаци. Јас сум мн задоволна од докторот,уште на првата консултација ми остави добар впечаток и си реков тоа е тоа.Многу позитива ми даваше цело време во текот на процесите.Бременоста ја водев кај него до крај,исто и оваа. Мој предлог ти е да продолжиш кај него,секако одлуката е само твоја Што и да одлучиш ти посакувам успех.
Среќни празници жени борци, да не добивте некој брзо одговор за ваучерот од фонд ви посакувам на сите ||
Dva pati pravev kriotransfer na privatno , okolu 50 000 den , razlicno kostaa dvata . Ama tuka nekade bese sumata . Vo Sistina pravev .
Дали ја стававте под агол од 90 или 45 степени? И јас треба да почнам да се боцкам па читам по интернет поделени мислења
Devojki zdravo, Vo koi granici treba da e vrednosta na estradiolot na vtor den od ciklus za transfer so zamrznati embrioni.
Среќна нова и среќни празници девојки само убавини во новава година едно прашање ,дали треба да ја одбијам малава за да почнам процес за второ ивф ?
Ќе примаш хормони, што значи сигурно ќе ти кажат да ја одбиеш. Колку има првото и одите преку фонд или приватно? Ако одите преку фонд мора да има 18 месеци од првото раѓање поминато
Во петокот имав пункција,петок и сабота болки немав само главоболка ама вчера и денес значи трет и четврти ден болка во јајниците како пред добивање и чувство на подуеност...со краток протокол бев и извадија само две јајце клетки,се плашам од хиперстимулација прочитав некаде дека и после пункција може да се појави ..има ли некој со слично искуство? Премногу ми е страв...а сега во среда имаме ЕТ..
Devojki, dobiv ciklus vcera vo 15h, za proverka na hormoni koj den ke mi se smeta za tret? Utre ili sreda?
So srekja I so dobra misla ponatamu, inaku Jas posle punkcija pijav proteinski sejkovi Kako prevencija od hiperstimulacija, I jadev proteinska hrana, I bese SE ok.
Malku Kako menstrualni bolki , I da vednas posle toa et,Jas imav 6 jk izvadeni I nemav hiperstimulacija.