И мене така ми кажа Ивановски, да не пијам Инозитол, дека немам ПЦОС, па јас си продолжив, ама сега 10-на дена одмарам од сите сумплементи.
posledno pred mesec ispitan mi bese fsh 12, a e2 55. Inaku sekoj mesec razlicno, fsh 17 a e2 45, posle fsh 10 a e2 105, pa fsh 13,8 a e2 75. Znaci sekoj mesec bea razlici. Hormonite mi bea urnebes, ne mozea da se smirat nikako. Amh vo dekemvri 2022 1,4. Potoa vo mart posle laparo/histero padna na 0,96. Sega se plasam da go izmeram.
40 смокви се редат во тегла и се налеваат со мед,стојат 40 дена на темно и ладно и после јадеш на гладно по една секој ден (погласно нешто немам јадено) .... можеби ќе ти помогне
Да, да. Обични суви смокви, од маркет или од пазар. Едно пакетче ќе ставиш во тегла и ќе ги полиеш со маслиново масло. Треба да отседат 40 дена. И после насабајле на гладно по една. Можеш и две теглички да си спремиш. Едната веднаш да почнеш да ја конзумираш. Таман додека ја изедеш, втората ќе стаса да отседи.
Vo noemvri imav transfer I piev ciklopelregnova belite,tie sodrzat estradiol , Mozno e zaradi toa seuste e2 da e visoko?
Ха ха ха, ме изнасмеа Јас пробав и не успева ни да ја голтнам. Се обидов втор ден, и маж ми рече "прекини, не можам данре гледам" хаххаха, и не можам ни во маркет да ги гледам
Јас не ни јадам суви смокви, т.е. никакви не јадам, а со маслиново кој знае какви се, ама се ќе пробам.
Devojki otkako kje gi ispratis dokumentite vo fondot, kolku vreme se ceka za odgovor? Ii dali fontot se naogja kaj majka tereza ?
Сè што очекуваш дека ќе биде, дури и погрозно На секое џвакање и голтање мантрата нека ти биде: "бебе, бебе.."
Zdravo, sakam da prasam dali nekoj znae kolku se plakja samo transferot na embrion vo Sistina? Zamrznati se vo New Born no bi sakala kaj drug doktor da odime (Lazarevski) ovoj pat. Veruvam mozeme da gi preneseme vo Sistina? Pozz