Mene nemi se posrekuva ic,hahaah utre ako imam vreme ke otidam pak do tamu 3 nedeli zvonam nikoj da nekrene tel e strasno
Vo plan mi e transfer so zamrznati da pravam privatno.. Dali hormonite na vtor den sto se ispituvaat mora da se ispitaat vo privatnata klinika ili moze i vo drzavna
Dali et na privatno so zamrznati vo new born vo taa cena 48.000 e samo transferot ili ima i pregledi, odnosno sledenje na endometriumot?
Devojki za 2 vaucer podnesuvate kopii od dokumentite sto se prethodno dostaveni orginali ili vi gi vrakaat od fond ?
Мислам дека нема веднаш да се фатат за твоето барање. Барем не до крај на јануари, и сметај празници се. Може тебе добро ке ти дојде тоа. Пошто и јас сум од друг град; првиот пат поднесов во подрачната во мојот град и 7 дена патуваше моето барање. Така да мислам да не се грижиш, не верувам дека во јануари ке го разгледуваат
Не враќаат ништо. За втор ваучер не носиш док од инсеминации или други дијагнози. Ке ти треба Пап, микробиолошки брисеви, инфективен скрининг за двајца, еден спермограм, крва слика со седиментација за тебе, 4д ехо... мислам дека тоа беше се. Сите овие не постари од 6 месеци
Мислам дека членката погоре пиша за Систина дека е 48000. Пошто и мене ме чинеше таму толку. Во Њу Борн мислам поефтино беше и само на одмрзнување и трансфер се однесува. Сврти има на тел бр, одговараат и даваат инфо.
Мојата бета на 13ти ден беше 40 за два дена дојде до 110. По 4 дена веќе над 700 и имаше бременост. Провери за два дена треба да се дуплира за да е во ред. Може подоцна е имплантирано, држам среќа
Dali na nekoj od vas mu imaat odobreno vaucer od fondot so ispraten eden spermogram star 1 godina a drugiot nov ?
Има ли некоја испитувано хормони два пати во фолекуларна фаза во ист циклус, на пример и на втор и на трет ден. Ме интересира колку би се разликувале резултатите. Изненадувачки добив висок фсх, испитано на 4 ден, претходно имам испитувано на 3 ден неколку пати и секогаш ми бил под 10, сега ми е 17. Друга промена ми е што пред 2 месеци имав спонтан со киретажа.