Знам потполно си во право, нема ништо со сила, се ќе биде тогаш кога треба да биде. Ама Трајковски кога бев на консултација ми рече ендометриозата и низок амх брои циклуси, со секој циклус што изминува јајниците се трошат, и добро е што побрзо да си се спремиш за ивф.И таа реченица нон стоп ми е во главата, ми се чини цело време доцнам, особено кога ќе добијам, ко во некоја страшна трка со времево, а не е ништо во мои раце, не можам со глава во ѕид, морам да го чекам ваучерот, не сум во можност да си платам се приватно, зошто не знам дали ќе биде само еднаш
Знам, те разбирам, и мене Ивановски поради ниско амх така ми кажа, да не чекаме ама тоа е. Бев со краток протокол, имав пункција, ми извадиа јк, ама немаше оплодување, и не стигнав до ет, сега ќе пробам на природен.
Се разочарав од се, се навикнав од разочарувања. И пред пункција не очекував нешто, ама длабоко во мене имав некоја мала надеж, иако немав некои очекувања, многу тешко ми падна, едвај се соземав, и не целосно, кога ќе ми текне тешко ми е.
Jas zvonev na 023289068,sega zvonev na ovoj broj sto migo pisavte pa celo vreme zafateno.ke zvonam denes pak cel den
Devojki, amh vo Fevruari 2023 mi bil 2.3 Ng/ml , posle stimulacii,punkcija I dva transferi, deneska proveruav na izvestajot mi izleze 3.59 Kako e Mozno?
Девојки имав неуспешен трансфер на 27ми Декември. После тоа добив циклус на 01 Јануари и ми траеше до 5ти како што ми трае секој пат- 4-5 дена. Од пред 2 дена почнав со интензивни тренинзи, и денес еве гледам пак потемна крв, слична како ментруација.. Дали на некоја се има случено нешто слично? Дали да одам да ме види ИВФ докторот?
Дали во иста лабараторија испитуваше двата пати ? И дали земаше суплемемти? Ако да кои? И јас сум со низок амх чисто ме интересира
Da vo Avicena dva pati, Lani pred punkcija pijav SE I Sesto, C,D,NAC,Q10ubicuinol,impril, k2, magnezium. Ovie gi pijav intenzivno okulu 2meseci do punkcija,I transfer.posle prekinav , I od vreme navreme ako SE setev ama.mnogu retko ednas do dva pati nedelno impril,c,Q10, I pred vtor transfer dve nedeli pijav impril celo vreme.znaci od noemvri navamu nisto ne pijam.
Витамин Д 1000 пиеше? Мене таков ми препишаа, потоа ми кажаа и витамин Е, е сега не прашав од колку, вие што пиете витамин Е од колку пиете и колку пати дневно? Понеделник ќе прашам, знам дека секој организам е различен.
Нас со олигоастенотетратозооспемија ни одобрија... значи со многу полоша дијагноза од вашата,така да поднесувајте си документи сигурно ќе ви одобрат