NAC kolku vreme gi piese I od kolku mg? Znam deka se dobri za rabota na jajnicite megutoa periodot me interesira.
Jas vitamin E pijam dnevno 200mg, knigata sto ja citav taka bese navedeno...doktorot ne mi go navede za da go koristam,na svoja raka go zemam
И мене во извештајот освен сумплементи, после пункција ми препишаа и витамин Д 1000, ПреМама, а за витамин Е ми кажа накнадно сестрата да пијам, а не прашав од колку.
Можно е, варира кога е повисок. Мене ми даде 2.77, после неколку месеци 4.1, ама во различни лаборатории.
Не знам, читав дека варира и AMH... Првпат проверив во Авицена 2.82 (ова беше 2022), во Синлаб 2.77, а после уште двапати направив во Авицена, добив вредност 3.82, после 4.1. Иначе проверував сто пати зошто воопшто не реагирам на Фостимон на пример и се чудев како е можно.
Баш ме замисли, мене и гинекологот и ивф докторот ми кажаа нема терапија, може само за поквалитетни јк.
Не верувам дека се зголемил. Мислам дека во Авицена има врска тоа што е "ултрасензитивен" AMH и мислам дека заради тоа се добива поголема вредност.