Образецот го пополнува матичен, а зошто крвна слика целосна? Мене тогаш баш ми доцнеше кога правев 4Д, мислам 10-ти ден треба.
За првите две прашања не се сеќавам, мислам дека леукоцитите ми бе пониски, ама го поднесов тој рез. 4д ехо мидлам дека темпирав некаде откако заврши цикусот накај 10 ден. Ама на мене така ми одг, не знам дали така треба. Ми ги гледаше и јајниците како сум со резерви и матката, мислам дека е подобро пред или околу овулација ама никаде не пипува никакво правило. За третото, предлогот за ваучер и сите док за фонд матичен гинеколог ги пополнува. Се надрвам помогнав
Вие што сте биле кај Трајковски, дали сестра Есра (мислам се викаше) е тука нон стоп со него, да знам дали да ја барам неа. На првата консултација таа беше тука, висока со наочари не знам како да објаснам повеќе
Јас сум кај Хаџи Лега, и до сега се погодиле повеќе различни сестри, веројатно и кај Трајковски е така.
Се менуваа сестрите, не беше секогаш иста. Мислам дека не функционираат како во Систина. Ама ако ти го треба др да го прашаш нешто, на тој бројот од Њу борн можеш да се јавиш или да им пишеш на вибер, ке му пренесат и ке ти одговорат.
До сега три различни сестри беа со него додека одев само на пункцијата и трансферот беше една иста што ме водеше,инаку слободно јави се и побарај било која сестра ќе ти дадат или побарај таа истата што била тогаш со дата кога си била ќе ти помогнат без проблем
Jas vo oktomvri transver na zamrznati plativ 37.000 den , sega utre ke odam pak pa ke vidime kolku ke e
Фала, мислев секој доктор има сестра што е тука со него како во други болници. Како и да е префини се сите и можеш да се разбереш, да прашаш.
Дали некој има добиено одговор дали е одобрен ваучерот, на тел не се јавуваат, познато на тие кој пробуваат Да не одам само за тоа во ск да прашувам на 15 дек. имам поднесено
Da prasam ako nekoja od vas podnela baranje do fond za refundacija na kleksani vo dekemvri dali ima dobieno resenie i povrat.Fala vi
Zdravo devojki. Da prasam upatot za pregled mi e do GAk, megjutoa ne e naznaceno deka e do Tofoski. Kako odi toa? Zboram za laparoskopija sakam da odam na pregled i ne bi sakala da me pregleduvaat specijalizanti da se ucat na mene 29 i 34 mislam e br na soba
Zdravo.vo vitaminskata terapija pocnav od 5 januar da pijam Micronized DHEA sakam da prasam vie sto ja piete dali osekate nekoi simptomi.