Да ве прашам, дали некоја од вас без некои конкретни симтоми добила позитивно бета? Знам кај сите е различно, но сепак ме интересираат искуства. И до кој ден најдоцна настанува имплементација? Некои велат до 4 ден од трансфер, но некаде прочитав и дека до 8 ден се смета дека веќе е завршено.
I jas blagodarenie na Doktor Ivanovski sum majka...golema preporaka za Doktorot,profesionalec I covek so dusha dostapen vo sekoe vreme za mene za iten carski so koj mi go spasi zivotot na moeto bebe I mojot zivot bidejki mnogu mi se iskompliciraa rabotite dojde od doma vo nedela vecer. A za Trajkovski I Popovik I od mene najgolemo NE. Vi posakuvam uspeh na site
Мојата бета денес на 14ти ден од моето прво инвитро искуство е негативна за жал,очекувано, веќе вчера се помирив затоа што 4дена веќе имав кафеав исцедок,ама тоа е што е одиме сега посилни и поспремни за втора шанса.Ви посакувам успех на сите што деновиве сте во исчекување за бета ❤️ Нема назад,само напред посилни мора да бидат сите жени што ја водат оваа борба и посакувам веќе да нема ни една жена на светов која ќе поминува низ ова,не сме само ние жените повредени,целото семејство ја води оваа битка и жално е било кое семејство да поминува низ ова. ГЛАВАТА ГОРЕ,МОРА ДА СТИГНЕМЕ ДО ЦЕЛТА !!! ❤️
Мора да биде и ќе биде! Многу поминуваме низ исто. Вербата е најважна од се. Пред две години имав етопична бременост, завршив со операција на клиника и остранување на една туба. Хорор со еден збор, со денови не можев од кревет да станам ради раните. Лани спонтан имав со инвитро, но не се откажувам, верувам ќе биде!
Јас знам дека "некој таму горе" ги слуша нашите молитви,само го чека вистинскиот момент да не награди ❤️❤️❤️❤️
Feminki borci od kaj kupuvate dhea? Vo mojot grad se rasprasuvav niz aptekite nema duri i vo zegin vrabotenata prv pat slusna od mene
Во аптеките нема, порано имало во Сити Мол и Бисер, барав пред 2 месеци немаше, ни во Биотика, после 1 недела добиле и порачав со достава 3120 ден. Можеш од iHerb, мене не ми се чекаше.
Една година бев на терапија, на фарлутал потоа на примолут нор сега сум супер и се спремам за инвитро Тофовски и целиот тим најдобри и најстручни
I jas sakam da pracam,imam zaoazano termin laj Lazarevski 12 februari i sakav pred toa da napravam bris,2 den od ciklus mi e denes tofovski uste e na boleducanje i neznam kaj kogo da pravam i sto da pravam.
Целиот тим кај тофовски е стручен можеш и кај Калчовски , за Лазаревски исто имамслушнато фека е стручен за тоа Ако ти треба во иднина нешто пиши ми слободно
Да, јас бев кај еден млад доктор, мислам дека и да не е тој нема да е проблем било кој, услужливи се и фини.
Нема некои посебни симптоми, мене ме болеше како да треба да добијам, ама ме болеше и после трансфер.