Фала ти ❤️ Инаку јас си имав надеж до последно бев уверена дека ќе биде ама ете. Инаку читам што ти реплицираат и други членки, моето искуство со трансферот беше преемотивно уште дента пред трансфер ми се јавија да ми објаснат како да си ја примам терапијата од сабајле и плус Дијазепам саат време пред трансфер,одиш со полна бешика,гледаш во монитор како го пренесуваат ембриончето докторот објаснува што се случува секој чекор, процесот траеше некои 5-6 мин полежав уште 10 мин па ме станаа да си одам во соба ,лежев околу 15 мин и ме испратија . Иако почнав да крварам уште на 9тиот ден од трансфер имав надеж се до моментот кога ми се јавија да ми го соопштат резултатот од бета.
Со секој пад сме се посилни наредниот пат, ти посакувам за многу брзо време да се радуваш. А јас ке известам се надевам позитивни резултати за некоја недела ❤️
Јас ако одлучам кај тој и тој доктор, ми посветува внимание и сум задоволна од него, колку сакаат нека пишуваат лоши искуства. Затоа и пишав секој со своето искуство, ако им е ок било кој доктор нека си бидат кај него, никој не може да му наметне на некој каде да оди. Треба да му се верува целосно на докторот кој сме го одбрале.
Понеделник е убав ден за мотивација. Оние членки кои денес ќе прават тест, ви посакувам од срце да е позитивен. На останатите имам само да ви порачам дека длабокото верувам дека ќе успееме, ако не сега, наредниот пат, ако не наредниот малку подоцна. Важно дека ќе биде и еден ден сите кои се бориме ќе гушкаме бебче или бебчиња! Во оваа тешка борба она што е најважно е трпението кое ќе не задржи во здрава духовна и психичка форма, која ни е потребна многу во овие моменти. Не сте сами, заедно сме во ова! Убав ден и гушка до сите ❤️
Devojki , od fond mi kazaa deka imalo zastoj so proverka na dokumentite. Dali ima nekoja zemeno vaucer I koga ima podneseno dokumenti? Dali ima nekoja informacija do kade SE stignati ?
Жени пред некое време поставив прашање но не добив одговор. Ајде пак Дали аспиринот го пиете на гладно? Така ми препорачаа, но се плашам да не ми направи проблем со желудникот.
Колку што сум во тек. Најавено е генерален штрајк на фзо што значи во периодов најавуваат дека се ќе биде во стагнација. Исплата на труднички боловања , лекови рецепти и сл.
Мене ми рекоа треба да има 12 часа разлика со клексанот. Ти според ова на многу помала разлика ги пиеш. Што значи дека може и така.
Jas go pijam sabajle vo 7.30 zasto vecerta bo 19.30 se bockam so kleksan i mi rekoa da ima 12h razlika megju dvete. A inaku aspirinot preku eden den go pijam, kleksan sekoj den samo navecer se bockam. Go pijam na gladno pa za kratok period pojaduvam.
@Laura7 исто и јас вака, прво една банана јадев па го пиев аспиринот, и мене ми беше страв на гладно, бидејќи имам одетлив желудник.