Јас правев трансвер во Октомври, прв ден на циклус 11.10 а трансвер 25.10 значи на 15ти ден од циклус ми беше трансверот ( резултат-успешен ) Мислам дека секој организам различно реагира на терапиите и др.според тоа што го гледа на ехо одредува кога е најдобро да се направи трансвер ..
Ако си болна, не би требало да правиш, но најдобро почекај, една недела не е малку за опоравување. Направи крвна слика, со седиментација и црп, ако е со во ред со неа кај докторот и најдобро он ќе ти каже. Во меѓувреме дади сѐ од себе да го качиш имунитетот, мултивитамини, течности, многу овошје, сонце и свеж воздух. Инхалации и пастили за да ти се намали кашлањето. Зошто ако продолжиш да кашлаш не е добро зошто ги напрегаш стомачните мускули, што не е баш препорачливо после трансфер. Среќно
За 4 дена направи бета па ќе видиш. Се што си набројала може да биде реакција и од самите лекарства. Само лабаво и среќно!
Здраво здраво Читам мислења за доктори но никаде не најдов повеќе за Органџиски. Дали некоја била во новата болница, каков е односот на помладиот доктор? Дали обрнува внимание? Има некој добро искуство? за утре имам закажано и еве веќе 2 дена само тоа мислам, да не ми биде џабе одење а да не е заинтересиран за ништо...
Јас имам искуство .Во новата немам одено,во старата кај што беше имам.Имав два пати неуспешен трансфер таму,не бев задоволна од пристапот воопшто,мн.не заинтересиран. Затоа и сменив клиника нареден пат. Но,знам и парови што имаат успех од таму,впрочем како кај секоја др.клиника,доктор. Јас само си го кажав моето искуство.
Па најдобро би било да одиш и ќе си видиш дали ќе е заинтересиран и дали ќе ти посвети внимание. Ако си прочитала сите доктори различно се однесуваат со пациентите, и сите имаме различни мислења кон некој доктор. Не значи дека мене ако не ми посветил внимание и не бил заинтересиран, дека и со тебе ќе биде така и обратно. Ти посакувам среќа и успех. Инаку јас немам искуство со нив.
Точно.така.Еве од кај Трајковски има мн. задоволни. Јас пак не сум,буквално не' избрка од канцеларија со сопругот,не сте за ивф вие,не сте,ајде поздрав.Мислам тоа не е во ред. Така да,најдобро иди види си сама,одлучуваш само ти. Ние тука можеме до сабајле да зборуваме.
Мојот доктор кога ми препиша ми кажа да е micronized, значи не обична. Како што гледам е првата слика micronized
За подобар квалитет на јајце клетките, јас ги пиев 3месеци пред инф. Исто така со низок АМХ сум, хормонален дисбаланс имам. Ама сепак докторот подобро по мое треба да го прашаш и да кажи тој.
Jas sum so nizok amh imav punkcija na dve prazni jajce kletki.do citanje na cletki piele dhea. So domtorut se konsultirav mi rece da gi nabavam ama da ne gi pocnam. Rece site gi piat okolu 6 meseci a oni imaat funkcija mesec do mesec ipol. Koga ke treba pak da pocnam postapka togas da gi pocnam. Vo makedonija gi nema samo preku net mozat da se naracat e jas gi najadov vo grcija ama neznam koi da gi zemam zatoa i postirav tuka za poiskusnite clenki da mi kazat.
Јас порачав од Биотика Неготино 3120 со достава, од iHerb се поефтини ама не ми се чекаше. Ми донесоа за 1 ден.
Ovie se 60 apcinja 42 evra. Jas moram da gi nabavam da gi imam a od koga ke pocnam so postapka od togas ke gi pocnam taka mi rece doktorot.
За подобар квалитет на јк, јас ги пиев на своја рака летоска, па прекинав, кога отидов прв пат кај Ивановски ми ги препиша, и ми напомена само микронизиран дхеа, обичен да не пијам воопшто.