Ајј какви цртки!!! Другарка честитки, со лесно до крај. Многу ме израдува Силно те гушкаме Нека блесне темата со уште многу вакви тестови.
Девојки, да ве прашам нешто. Си направив смокви во маслиново масло, е сега тоа го направив на 15-ти Јануари вечерта и нормално тој ден не го рачунам, 40-ти ден се паѓа на 24-ти Февруари, дали да почнам точно на 40-от ден, или и тој ден да го бројам и да почнам од 41-ви ден? И дали една доза е доволна, или да си направам и втора?
Мојот трансфер е неуспешен. За да аплицирам за ваучер со замрзнати ембриони треба да чекам 6 месеци или не?
Bas mi e zal duso, ti prakjam gushka ❤️ Mene kako mi se blizi denot za test me fakja strav i panika, ne znam sto me ocekuva. Vtornik ili sreda ke pravam.
Жал ми е, чувај сила за нареден пат. За втор ваучер 6 месеци од овој трансфер. Јас трансферите со замрзнати ги правев помеѓу ваучерите, за да не го користам цел ваучер само за трансфер, да не ми пропаднат стимулациуте. Но знам дека мнг ги користат и за трансфер само.
И јас не ги чекав 40 дена. Секогаш правам по повеќе тегли, дур ја изедам првата, таман ќе си отстојат другите убаво. Кога ќе видам дека ми се намалиле на 2 тегли, полнам нови 3-4 и така во круг.Во принцип само првата е неотстоена