А извини случајно да не имаш слика од кутивчето и ако може да споделите искуства сите оние што пиеле има ли позитивен ефект и после колку време пиење?
Iskreno za efekt uste ne znam,ovaa mi e vtora kutija,pijam 3×1,inaku ovaa ja pijam momentalno od biotika,mi rekoa do naredno ifv stalnonda gi pijam
Мене ми рече по 50 мг на ден , значи два пати по едно на ден.Вас ивф докторот ви препорача таа доза 75 мг на ден? Немате нус појави како покачување на притисокот,поголема влакнатост ,дебелеење до сега?
Од iHerb најефтино е, ама гледам микронизирана имаат од 25 мг, а мене ми препишаа од 50 мг, би порачала две пакувања и би пиела по две, секако поефтини се. Инаку јас порачав од Биотика 3.000 ден. плус 120 ден. достава. Ми стигнаа за еден ден, некогаш и немаат. @kristi23 јас во Декември порачав од Биотика 90 капсули 3.000 плус 120 достава.
Јас кога се јавив немаа, за една недела добија и ми стигнаа за еден ден. Среда беше кога порачав, Петок беше празник, и ми кажаа после викендот, ама Четвртокот ми стигнаа, значи за еден ден. Инаку овие се микронизиранa дхеа.
Па не знам, не сум порачувала, читав на некои за две недели. Инаку и метилирана фолна на now е околу 800-900, а јас ја купувам од Зегин 1699.
Dali ste imale problem so bakterii na brisevi I sto vi pomognalo? Imam enterococcus I esherihia coli I pokraj ispieni dve dozi antibiotici I vaginaleti. Ne mozam da podnesam dokumenti za vtor vaucer I da zapocnam so proces poradi bakteriive. Dali vi pomognalo nesto na prirodna baza?
Ti mozes da si naracas od 50 mg i ke pies po 1,mene mi naglasi 3×1 od 25 mg,ne nemam nikakvi nus pojavi,a od ovie ne se debelee moze da oslabnes ako si i fizicki poaktivna
Да ама треба да си нивен член. Да платиш 1200 ден на годишно ниво и после тоа да ти ги доделат фала ти ги видов и јас
Мене ми препиша 2x1 од 50 мг, значи 100 мг дневно. Нус појави засега немам, не се поправив, ниту влакнетост имам. Притисокот ми е низок како што ми беше, не ми се покачил. Минатата недела баш го прашав ивф докторот за влакнетост, му кажав "сум немала влакнетост до сега, да не бидам како мајмун", баш со овие зборови, ми се насмевна и ми кажа нема врска, ако почнат да ми растат повеќе влакна ќе ми ги прекинел, ми кажа па може и тие што ги имаш да ти паднат