Мене ми кажаа од 8 дека почнуваат, и кога ми закажале во 8, сум отишла пред 8, никој немало, еве и денес пред 8, ми кажаа уште пред тоа доле да се најавам.
Od ponedelnik do petok do 3:30 saat se objaveni na moj termin. Jas imam ostaveno email i sekogas gi dobivam istiot den. Pretpostavuvav deka vikend samo bockaat.
Циклонот после инвитро како ви беше? Требаше да добијам пред 4 дена а имам само два три дена како многу бледо кафеаво дури незабележително онака како капка две и тоа не цело време .Обично имам болки првиот ден кога добивам,како грчење и стегање на јајниците а сеуште ништо еве ни трага ни глас ни од крварење ни од болки.... После колку време ви се нормализира циклусот?
Да, само боцкаат за викенд, мене секогаш другиот ден ми ги давале испечатени дека ми требале за ваучер, а ако било викенд или празник се фаќало и после два дена. Еднаш Петок ме боцнаа, беше празник, резултати Вторник ми кажаа. Дека работни дена рачунаат.
Јас уште не сум била на ин витро,но бев на хормонска терапија за инсеминациите и после инсеминација ми беше кафеав циклусот,докторот ми рече дека е од контрацептивот што го пиев на почеток на циклус пред инекциите.
Na imunologija e doktorov,prekeasen lik,sve detalno mi objasni sto i kako mi dade nadez jas vcera bev so upat za hla tipizacija mi kaza deka veke toa ispituvanje nego pravat deka nedoprinelo nesto posebno kako rezultat za bremenost mi pisa za nk kletki mi zemaa krv plativ 2.200 samo za mene posto maz mi e krvodaritel i mi kazaa rezultati za 3 nedeli
Isto bev I jas na 6ti den od transver prokrvarev mi kazaa normalno e embronot sto se prikacuva za na 10 ti den da iskrvaram I da mi kaze neuspesno. Odi vednas na predled. Srekjno ♥️
Vtoro invitro po Kratok protokol. Denes pravev punkcija izvadeni se 8jk. Sto terapija vi dadoa cudno mi e so mutacija mi dade I aspirin ova e terapijata. MethylB12 1000mg 1x1, Metafolin Folate 1x1, Utrogestan 200mg 3x1 Aspirin 100.
Nikoj nemi go preporaca,tamu otidov i trebase prvo so doktor dase razgovara sve ubavo detalno objasnuva i nadez dati dade i sve.Nemam zborovi
Верувам дека ти е така од хормоните. Уште не се средени. мене така ми помина цел циклус за време на стимулациите, не ни го осетив и мн малку кафеаво.