Додека беа стимулации беше ок, нормално како и секогаш....почнав одма од втор ден со боцкање ама сега отпосле ми е чудно ...
После ин витрото циклусот два три месеци ми беше само темно кафеав исцедок. Исто немав ни болки ни нормално менструално крварење
Какви симптоми вир имавте после трансфер? Мене на трети ден од трансфер ми почнаа ПМС симптоми, Грчеви во јајници, кичма, грб, болни гради.
Моите ужасни болки почнаа ден после пункцијата и не престана и после трансферот, единствено само градите не ме болеа , инаку никогаш не ме болеле ни порано.
Koga nema voosto implantacija na embrion,pri nemoznost za prirodno zabremenjuvanje,pri spontani ili biohemiski
Toa se simptomi i za bremenost,barem jas posle transferot gi imav sote ovie simprotmi i imav uzasna jaka glavobolka,poduen stomakot mada moeto zavrsi biohemiska
Много ми е жал, ти посакувам успех наредната Јас се надевам дека ова што осеќам се симптоми на бременост
Zdravo, pred nekoe vreme imav pisano za transferot koj mi bese na 01.02 za zamrznati blastocisti. Vcera bev na kontrola i beta HGC (na 15 den bez denot na transferot) mi ispadna 596. Malku sum zagrizena bidejki od doktorot dobiv samo edno 'dobro' i prodolzi so terapijata. Znam deka ne treba da se sporeduvam, no zemajki predvid deka prethodno imav spontani, ednostavno nemam mir. Naredna kontrola za nedela dena i eho. Nekoe vase iskustvo? p.s. ogromna blagodarnost do clenka na forumot sto mi se ponudi da mi ja dade nejzinata preostanata terapija. Sepak postojat dobri ligje na planetava. Imajte ubav den site!
Pozitivna beta,brojkata e super! I nekogas netreba da se opteretuvame so tie brojki na beta. So sreka i gali mesko,prodolzi terapija kako ke kaze doktorot i da slusnete srcence naskoro
Прашав во тема инсеминација ама некако нема одговор, оваа тема е почитана. Ме интересира за инсеминација на природен циклус, доколку се воспостави дека нема водечки фолекул или не достига големина која е потребна, или не знам од некоја друга причина не може да се изврши инсеминација, дали ви наплаќаат за дотогашната фоликулометрија. За приватно прашувам, конкретно Систина.
Не знам за Систина, но предпоставувам е слично. јас правев во Њу борн, и доколку не дојдеше до инсеминација, фоликуломентријата ја наплаќаат, Доколку се направи инсеминација фоликулометриите влагаат во цената за инсеминација.
Бетата е одлична, јас на 15ти ден после трансфер имав 495, па еве го синко денес 3 месеци прави. Само без стресови и со позитивна мисла, се ќе си биде супер. Ти посакувам лесна бременост.