Здраво девојки, дали до сега има некоја зимано Диане таблети еден месец пред почнување со припрема за трансфер ? Односно да се завршат таблетоте да се чека циклус и да се почне со декапептил. До сега ги немам користено па ме интересира дали имаат и негативни ефекти
Devojki zdravo,gi zemav moite rezultati od TORCH i nekako bas i nese razbiram vo rezultatov.Dali moze nekoj sovet gi vmetnuvam vo prilog.
Dobar e, site igm se negativni toa znaci deka nemas momentalna infekcija, a igg pozitivno e stara infekcija za koja imas antitela
Ќе те замолам за одговор. Кој доктор ти даде упат за Торч, матичен гинеколог или матичен доктор. И каде испитуваше во која институција.
Јас до сега не сум правела ивф но ги имам пиено пред неколку години поради полицистични јајници и не сум имала никакви нус појави од нив.
Drugarki sledniot mesec pocnuvam so stimulacii za vtoro IVF, ve molam za vase mislenje za hormonite ❤️
Девојки денес имав пункција и извадивме 8 јк. Се надевам барем пола ќе одат до крај Туку ќе ве прашував за клексаните, требаше да се во исто време секој ден и разлика 12 сати од аспирин?
Ги пиев пред околу 10 години отприлика на 22-23 години и од дете имав мигрени а додека ги пиев се влошија нападите на мигрената и се зачестија тие 5-6 месеци кога ги пиев. Можеби ако немаш никакви здравствени проблеми нема ни да ти направи никакви промени. Мене лошо ми делуваше.
Edno prasanje,DHEA do koga prievte za invitro,dali do pred da pocnete so stimjlacii ili do pred transfer.Pijam DHEA ama neznam do koga treba,nareden ciklus pocnuvam so stimulacii i invitro