Pregnyl лани се утепав од барање, испадна дека нема повеќе во МК. Како замена овитрел. Ако сепак сакаш Pregnyl има аптека NitiFarm во Косово блиску до граница, на вибер ги имав контактирано рекоа дека имаат ама не појдов да земам, земав Ovitrel.
Каков ви беше циклусот после неуспешен трансфер? Јас добив 4 дена после прекин на терапија и беше нормален до 5 ден кога би требало и да ми заврши, но еве денес ми е 8 ден и уште има по некоја капка црвена па ме фаќа страв. Докторот кој правеше ифв рече дека ќе биде изменет циклусот, но јас сум испаничена. Имам закажан преглед кај мат.гинеколог тек за понеделник
После првиот неуспешен трансфер откако ја прекинав терапијата следниот ден ми дојде со што 3 дена само кафеаво имав и ужасни болки во половина , а после цела недела крв со тоа што партали ми пагале какви што немав нигад видено , вчера исто така имав негативна бета ( втор трансфер) и прекинав со терапија , кујзнае што ме чека овој циклус
Devojki na koj broj vrtite vo fondot da prashate do kade e razgleduvanjeto na dokumentite ili ako ima nekoja mejl da pishe.Blagodaram mnogu i ubav den na site i daj bozhe shto pobrzo site da se pofalime so pozitivna beta❤
На денот кога требаше да добијам почна како светло кафено по малку и тоа траеше 4 дена после почна црвена крв и како парталчиња какви што имав кога бев помлада (последнава година- две ми се измени циклусот пократко ми трае и помалку крварам, докторот рече тоа се должи на ниско АМХ)
Jas dobiv ciklus na 6ti den od transfer i toa kako poplava, obilen so 6 dena krvarenje a potoa namali so po nekoja kapka vo denot poveke kafeno
Здраво девојки, ме интересира дали некоја има искуство со озонотерапија или со витаминска интравенска со глутатион. Дали има некој ефект за подобрување на квалитет на јајце клетки?