Zdravo na site, dali nekoj moze da pojasni kako izgleda tockasto krvarenjeto? I da li se javuva samo na brisenje ili na veš/uloška?
Мене ме интересираше искуство од некоја членка со тие терапии, знам каде има и дека треба да си платам Но дали има ефект, сепак тоа озонотерапија не ми е пријатно да ја правам, но ако има ефект, ќе соберам сили
Zdravo, na brojot od fondot ne krevaat. Ako si od Skopje odi to tamu po maticen broj ke ti kazat do kade ti e procedurata so dokumentite. Jas bev rekoa deka se prateni po posta.
Најдобронамерно - не си ги троши парите на озонска терапија, експериментален третман е кој и како подмладување на јајници не е јасно дали воопшто и каков ефект има. Подобро дај ги парите на добри суплементи и антиоксиданси и интензивно пиј во период од најмалку 3 месеци како коензим к10, NAC, vit. D, vitamin c, vit e, ala, inositol и слични што се препорачуваат за квалитет на јајве клетки.Можеш и дхеа ако си со ниски резерви ама за тоа консултирај доктор.
A koga gi ostavi dokumentite koj mesec i koja data,inache ne sum od Skopje za toa sakav nekako da prasham do kade e razgleduvanjeto.fala mnogu na odgovorot
Девојки, четвртокот нели имав пункција извадивме 8јк но другиот ден ми кажаа дека само 5 биле добри и од нив само 2 се оплодиле. Денес сеуште се само тие 2 оплодени. Сакам да слушнам мислења, искуства дали има сеуште шанса некоја од тие 3 сепак да се оплоди? Вторник ми е трансферот.
Слична ситуација како мојата. Оплодени три од кои едната прекина со развој следниот ден и останаа две само. Мислам дека другите немаат повеќе шанса кога не се оплодиле до сега.
27.12.2023 gi dostaviv dokumentite, mi rekoa deka odma otkako zavrsil strajkot mi gi pratile po posta
Мене исто од њуборн ми ја препорачаа озонотерапијата ради низок амх. Јас отидов на една сеанса само, ама планирам пак да одам пред стимулации. Докторката Катја таму, ми кажа дека имало ефект после 2 сеанси, ама кај секој пациент различно, нели, кај некој повеќе е потребно. Иначе исто разбрав дека имале пациентки што не реагирале на стимулации, па после озонотерапија успеале да извадат некоја јк. Самата сеанса не е болна, како инфузија да примаш, ама мене утредента, раката ептен ме болеше, како воспален мускул, ко да сум вежбала
4000 платив јас. Само озонотерапијата, без тие витаминските инфузии. Ова зборам пред 2 недели, се надевам дека уште е иста цената.