Значи препорачано е да се оди пред да почнат стимулации така? Да разговарам јас со докторот дали да правам, досега не ми препорачал,ми кажа со витамини да пробам овој период за подобрување на квалитетот на јајце клетките,исто низок амх имам
Јас во Четвртокот прашав 4500 ден озонотерапија, витамино терапија интравенска 2500 и витаминска со глутатион 7500 денари
Истата само различен доктор. Сепак прашај да видиме мислење, како што предходно ми пишаа, до сега не е докажано, експериментално е, може делува , може не..
Абе ова изгледа е само тренд на њуборн пошо соработуваат изгледа. И докторката Марија, ендокринолог што е вработена во њуборн, работела во њу 20'с пред тоа. Ама како и да е јас се нафатив пошто имам еден неуспешен трансфер, низок амх и никаква бременост до сега, така да реков ќе пробам. И на гугл читав доста, поделени мислења се околу тоа, ама немало некакви нус појави
Јас последните 3 инвитра ги правев во Њуборн и докторот воопшто ми нема спомнато за оваква озонотерапија, а исто со мизок АМХ сум.
Zdravo,q10 pijam vo doza od 600mg kakov najdam, najcesto od iHerb poracuvam, a za NAC go zemam na now zasto dozata e taa sto ja pisuva vo knigata It starts with the egg. Site suplementi planiram da gi pijam 6 meseci pa posle da odam na novo ivf.
Јас бев и со стимулации и на природен циклус, со стимулации барем извадија јк, секое тело е различно, и сега докторот ми предложи уште еднаш да пробаме на природен, ама некако се двоумам, сакам пак со стимулации.
Имав неколку фоликули, ама бавно растеа, на лев имав 2-3 и со стимулации и сега на природен имав, еден порасна ама на десен јајник што немав се појави еден и баш тој многу побрзо порасна, ама беше празен, ова на природен, а со стимулации извадија јк. Па затоа се мислам дали со стимулации нареден пат.
Жени на мака сум, помагајте. Јас добив (или така мислам) ама ептен е оскудно, мислам само се валка улошката. Иначе контрацепција пијам па мислев од тоа да не е толку оскудно или па можеби не е мензис зашто во петокот скречинг имав... Баш го прашував Хаџи Лега како ќе знам дали е мензис или крварам од скречингот, ми рече: ќе знаеш, мензис ќе ти наполни улошка. Сеа треба летразол да почнам од втор ден. Вие што сте пиеле контрацепција, дали ви бил оскуден циклусот?