Сметаат во бременост, а пред на твоја одговорност си е јас не би пред постапката сепак не е нешто природно И самиот процес на инвитро е со стимулации па некако ми е ризик
da legam 3 dena da ne se opteretuju protein i povise zelencuk ovosje e terapija mi iskoci 13000 a pred transfer 6000 ali samo za ubavo neka e
Јас пиев Микрогинон, не забележав некоја промена, нормален ми беше циклусот како и секој пат. Туку сега пиев Дабростон 10 дена и се уште немам циклус. Некоја искуство со Дабростон?
Zdravo pak, da ve prasam dali nekoja od vas mozebi kupuvala Prolutex od Grcija? Citav deka se poevtini od kaj nas, mi izleze razgovor od 2019, mozebi sega cenata e smeneta.
Да, со полна бешика, мене ми кажаа уште кога имав пункција, ако дојде до ет со полна бешика, а пункција со празна.
Се уште немам, вчера ги завршив, 10 дена ги пиев по 2 дневно. Најдобро да се консултираш со 2-3 ца па ќе си видиш кој најмногу ќе ти кликне, тука сите со своето искуство, некои се задоволни од Трајковски, некои од Ивановски, некои од Лазаревски, од Таше.